Festivalul Callatis revine la TVR 2

Facebook Twitter Comenteaza
Festivalul Callatis revine la TVR 2

In saptamana 11 – 17 august, TVR 2 va transmite in direct de la malul marii spectacolele Festivalului Callatis 2008. Dupa un an de antrerupere, Callatis revine la TVR 2, postul care a reflectat pe larg acest eveniment de amploare, inca de la primele editii.

Respectand traditia din fiecare an, grila TVR 2 se va modifica pe perioada de desfasurare a festivalului, astfel incat telespectatorii sa poata urmari in direct din Mangalia spectacolele fiecarei seri (concursuri si recitaluri), precum si un program special difuzat dupa miezul noptii.

De luni pana duminica transmisiile TVR 2 de la Festivalul Callatis vor incepe de la ora 21.10, spectacolele fiind prezentate de Gabriel Cotabita si Alina Sorescu.
La ora 23.00 este programata Agenda festivalului, un mini-magazin cu reportaje, interviuri, declaratii, evenimente si noutati legate de organizarea si desfasurarea festivalului, urmata de la ora 23.10 de recitalurile serii.

La cinci minute dupa miezul noptii, TVR 2 continua transmisia de la malul marii cu Club Callatis, un program in care Leonard Miron va face o trecere in revista a celor mai importante momente ale zilei si va sta de vorba cu cele mai interesante vedete prezente la Callatis.

Festivalul debuteaza cu Callatis Eurotour, o retrospectiva a celor mai frumoase piese interpretate de Felicia Filip, Taxi, Bandidos, Simplu, Smiley and Band si altii, recitalul zilei fiind sustinut de East 17.
Marti, 12 august, va avea loc spectacolul Dialoguri gen Callatis, o seara incendiara oferita de Nico si Vlad Mirita, DJ Project, Alexandra&Crush, Andreea  Balan, Keo, Giulia, Cabron, Anda Adam si altii, recitalul serii fiind oferit de trupa September.

Miercuri, organizatorii lanseaza o invitatie generala: "Haideti toti la hora mare", un spectacol folcloric de exceptie sustinut de Cornelia si Lupu Rednic, Gelu Voicu, Amalia si Traian Ilea, Aurel Tamas, ansamblurile Baladele Deltei si Doruletul din Tulcea si altii.

Cea de-a patra seara este dedicata concursului Miss Diaspora, la care participa cele mai frumoase romance din 19 tari.
Alaturi de ele se vor afla artisti precum Cristina Rus, Corina, Provincialii, Lavinia, Mihai Traistariu si altii. Recitalul serii va fi sustinut de Eruption. Vineri, 15 august, spectacolul va aduce noi artisti valorosi dintre care mentionam doar pe Andra, 3 Sud Est, Andreea Banica si Fuego. Urmatoarea seara la Callatis va fi un adevarat "cocktail" muzical, avand ca "ingrediente" pe  Alina Sorescu, Celia, Andreea Antonescu, Aida, Alb-Negru, Anka Badiu, DavidDeeJay & Dony, Lili Sandu si altii.

Ultima seara, sub egida "Carnaval an Balcani", va aduce pe Elena Gheorghe, Imba, Costi Ionita & Andrea (Bulgaria), Anna Lesko, Anca Parghel & Tom Boxer, recitalul de ancheiere fiind sustinut de formatia Culture Beat.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod