Cum sa devii iubita perfecta?

Chiar daca unii dintre barbati pretind ca nu isi doresc prefectiunea intruchipata, adevarul nu este nici pe departe acesta. Fie ca recunosc, fie ca nu, majoritatea barbatilor vor alaturi o femeie...

Chiar daca unii dintre barbati pretind ca nu isi doresc prefectiunea intruchipata, adevarul nu este nici pe departe acesta. Fie ca recunosc, fie ca nu, majoritatea barbatilor vor alaturi o femeie care sa fie perfecta din toate punctele de vedere.

Daca ai putea sa fii cea mai buna gospodina, cea mai buna iubita, cea mai buna amanta si mama perfecta, ar fi minunat!
Indiferent ca avem o relatie de o saptamana, o luna sau un an, nu exista momente in care sa nu ne punem intrebari legate de partenerii nostri si de ceea ce s-ar dori de la noi.
 
Ai ajuns sa il cunosti cat de cat si ai impresia ca tot ce face este perfect. Exista insa si zile in care sta suparat in fata televizorului, refuza sa comunice cu tine, iar la intrebarea daca a patit ceva, iti raspunde scurt si sec: "Nimic!"

Desi exista situatii in care declara ca tine la tine si se presupune ca te iubeste, asta nu inseamna ca in secunda urmatoare nu te pot parasi.

De cele mai multe ori, barbatii nu sunt pregatiti pentru o viata in doi. Dar cum sa devii iubita perfecta? Iata o intrebare la care nu gasim un raspuns atat de usor.

Sa incepem prin ceea ce nu trebuie sa facem intr-o relatie, astfel incat sa ne indreptam usor, dar sigur, catre statutul de iubita perfecta. Barbatilor nu le place sa fie fortati si prefera sa faca anumite lucruri sau sa ia anumite decizii singuri.

Asadar, nu incerca sa il obligi sa spele vase sau sa dea cu aspiratorul daca nu doreste acest lucru. Daca insisti, nu vei face decat sa pornesti un scandal.

O alta greseala frecventa a femeilor este aceea de a fi exagerat de posesive. Barbatilor le place sa fie liberi sau macar sa aiba impresia ca sunt liberi. Indiferent daca sunt implicati sau nu intr-o relatie, gandul ca nimic nu ii constrange este foarte important pentru ei.
 
Trebuie sa recunosti ca nu iti face placere cand iti vorbeste despre fostele iubite! Nu te gandi ca mai are sentimente pentru ea; nu o face intentionat, ci pur si simplu asa sunt barbatii: le face placere sa vorbeasca despre fostele cuceriri, nu de alta, dar face bine la orgoliu!

O alta problema cu care ne confruntam, din ce in ce mai des, este cea a telefonului.

Te enervezi daca nu iti raspunde imediat si incepi sa creezi tot felul de scenarii. Renunta la "gandurile negre", daca nu vrei sa suferi mai tarziu.

Tine minte un singur lucru: barbatii nu vor sa fie controlati! Incearca sa nu ii raspunzi chiar la fiecare telefon. Lasa-l sa sune de doua sau chiar de trei ori. Femeile misterioase sunt preferatele barbatilor.

Dar ce ar trebui sa faci intr-o relatie, astfel incat iubitul tau sa nu mai aiba nimic de comentat? Poti sa incepi prin a-l face pe iubitul tau sa se simta cel mai important barbat din viata ta.

Cum poti face asta? Nimic mai simplu. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa il surprinzi in fiecare zi:

  • Vrei sa cumperi ceva pentru casa si nu te poti decide. Nu uita sa ii ceri si lui sfatul, chiar daca locuiti sau nu impreuna; il va face sa se simta important si util.

 

  • Dovedeste-i iubirea chiar si atunci cand greseste. Ai tot dreptul sa faci pe suparata, dar daca el vine cu ganduri de impacare, uita de orgoliu. Uneori, barbatii se comporta ca niste copii: gresesc, iar dupa le pare rau...

 

  • Gateste-i mancarea preferata - este innebunit dupa paste sau supa de pui! Chiar daca nu esti cea mai buna gospodina, o seara in bucatarie poate fi o experienta placuta, iar recompensa va fi, cu siguranta, una pe masura!

 

  • Fa-i surprize; cumpara-i lucruri cu valoare sentimentala - nu toti barbatii sunt romantici, dar in fata surpizelor, majoritatea raman fara cuvinte.

 

  • Aloca-i cat mai mult timp cu putinta - cu cat mai multe activitati impreuna, cu atat mai bine! Daca ii place sa joace tenis, atunci tenis sa fie! Nu numai ca sportul face bine la sanatate, dar va poate ajuta sa va apropiati mai mult.
    Dupa o partida obositoare de tenis, o baie impreuna este mai mult decat relaxanta!


Nu trebuie sa uiti ca si tu esti la fel de importanta ca si el. Tot ce trebuie sa faci este sa ii insufli si partenerului tau sa vina cu ceva nou in fiecare zi pentru ca relatie presupune doua persoane care au pasiuni si idealuri comune.

 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gutiera ciuperca pe 11 Mar 2012, 20:06
    eu cred ca o donisoara de 12-13 ani trebuie sa fie frumoasa si imbracata asa cum ii place ei

    Nu crede-ti ca trebuie sa ai iubit si sa fii urit imbracata ..........

    0
    0

  • anonima pe 3 Apr 2010, 12:43
    Curiozitate

    Paii fiecare om este unic in felul lui ..a fi perfect nu inseamna ca trebuie sa aduci si luna de pe cer..pur si simplu trebuie sa ai incredere in tine..sa`i aretzi ca il/o iubesti ca tzi la el /ea ..insa nu prea arata ca ai incredere in ea / el ca stii vb aia : Baiatu ' tot baiat ramane .. nu trebuie sa fii perfecta daca ai incredere in tine si iti urmezi propria intiuitie pentru el /ea tot vei fi perfect..si stii vorba aia nu ? Nu exista oameni perfecti..fiecare are defecte si calitati;)multumesc

    1
    1

  • TATIANA pe 12 Mar 2010, 11:51
    FANTEZIA

    Atmosfera dintre doi parteneri o CREEAZA ei singuri, in dependenta ce la place .sint cupluri care fac doar sex anal sau numa oral uni celuliat, si daca partenerului ii place sai atingi genitatlele cu limba de ce sa n-o faci daca-l iubesti????????(numai in caz dac iti place si tie) FI-TI LIBERI IN FANTEZIE SI FACETI CEIA CE VA SPUNE INTUITIA!!!!!!

    0
    0

  • alexa pe 2 Sep 2009, 18:00
    beah

    o porcarie. e plin netul de astfel de sfaturi imbecile. 1048968967876987609479 de relatii pe lumea asta este = cu tot atatea feluri de a intelege dragostea, a judeca, a percepe. daca pe unul il face fericit ciorba poate pe altul deranjeaza. daca mie imi place partenerul meu pentru ca e plin de imaginatie ca si mine, nu e obligatoriu ca toate femeile sa iubeasca asta la un barbat, chestia asta le oboseste pe unele.chiar credeti ca intreband toti barbatii ce fata de masa sa cumparati sau gatind nush ce dracu de reteta deveniti iubitele perfecte??sa fim serioase. in plus ce e asta cu perfectiunea? da ce traim cumva pe vremea lui tepes voda sau a romanilor cand muierile aveau cate 5 servitoare si toata ziua nu faceau altceva decat sa stea in oglinda ca sa fie frumoase pt barbateii lor veniti de la truda?

    0
    0

  • goodzila pe 19 Sep 2008, 15:41
    super

    kiar e super bun articolul de mai sus...ma impresionat enorm pt ca niciodata nam stiut cum sa fiu iubita perfecta..iar acum voi tine cont... :P

    1
    1

  • sia pe 5 Sep 2008, 14:09
    perfect

    acest articol ma facut sa intaleg intradevar multe lucruri pe care nu le intalegeam...

    0
    0

  • just me pe 4 Sep 2008, 00:54
    atentie o clipa!

    referitor la iubita perfecta....nu spun ca am fost, dar am incercat sa ma apropii de asta. si ce am rezolvat? am dat peste un tip care in fata era ingeras, iar pe la spate ma insela. ba chiar a ajuns sa-mi faca si cunostinta cu ea! cica era o amica........ lasati chestia cu iubita perfecta! mai intai sa fie ei perfecti si apoi si noi.

    0
    0

  • Catalina pe 20 Aug 2008, 16:28
    obiectie

    Si pe cand un articol CUM SA FII IUBITUL PERFECT?In toate revistele nu este de vorba decat cum sa-l faci pe barbatul de langa tine sa se simta bine, dar el ce face pt tine? noi trebuie sa stam ca niste proaste sa la facem toate mofturile dar ei eu dreptul sa ne trateze ca pe niste carpe.

    2
    0

  • zorro pe 17 Aug 2008, 03:11
    Offf, iar sex oral !

    Draga Elena, uite, mereu mi-a placut sa-mi fac temele. Nu din obligatie, ci pentru ca le faceam ca sa invat ceva. Sexul oral era ceva tare de tot pe la inceputul anilor 90. S-a cam demodat. Acum e la moda sexul in trei. Ca sa nu mai vorbim de clisma cu vin alb, sampanie sau cafea. Acum, serios vorbind, nu esti obligata sa faci ce nu-ti place. Sunt convins ca nicio femeie nu va recunoaste ca ii este sila, dar decat sa-l piarda... Daca imi dai voie, tie iti place sa fii stimulata oral ? Sau nu stii cum e ?

    3
    0

  • Lia pe 15 Aug 2008, 15:08
    nu sintem perfecti

    Ce pot sa spun, nimeni nu-i perfect si kiar de asta ne indragostim unul de altul, ca avem ceva special, deci nu este nevoie ca intr-o reltie sa traiesti dupa niste reguli care le-a scris cineva, trebuie sa traiesti dupa regulile tale.

    1
    0

  • hydra pe 14 Aug 2008, 17:35
    sex oral

    ce e rau in sexul oral? daca il iubesti si te iubeste va puteti face sex oral reciproc. Orice parte a corpului lui sau ei merita venerata.

    1
    0

  • dorel pe 13 Aug 2008, 16:08
    =)) x :))

    ce usor e la voi femeile , trebuie numai sa faceti cele de mai sus si inca cateva, dar noi barbati pt voi femeile ... cate si mai cate trebe sa facem...... stiti bancul ala ... ce trebe sa fie un barbat pt o femeie? ... era acolo: medic, psiholog, avocat, frate, tata, instalator, bucatar, sofer, designer... si mai multe....

    2
    0

  • Elena pe 13 Aug 2008, 10:42
    "Tema de casa"!

    Articolul este pertinent si adevarat. Asteptam un articol si deci opinii cu privire la "Cat de mult iubeste un barbat o femeie, daca ii pretinde sex oral etc."??? - care MUSAI sa fie scris si de un barbat , si de o femeie! Multumim !

    0
    0

  • anonima pe 12 Aug 2008, 20:02
    mumos articol

    idem anita asteptam si artikolul CUM SA DEVI IUBITUL PERFECT=)))

    0
    0

  • anita pe 12 Aug 2008, 00:42
    sa mai schimbam un pic

    bun articolul astept si un articol CUM SA DEVI IUBITUL PERFECT ?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod