Femeile, marile câştigătoare la MTV Video Music Awards 2014

Taylor Swift și-a lansat noul single la gala MTV


Prezentatorii premiilor au oferit la rândul lor momente amuzante, cu Jim Carrey împiedicându-se pe scenă în timp ce anunţa câştigătorul premiului pentru cel mai bun videoclip pop, alături de Jeff Daniels şi Jay Pharoah, de la emisiunea TV americană de succes "Saturday Night Live", imitându-i pe Jay-Z şi Kanye West.

Printre celelalte premii care au fost acordate duminică seară se numără cel pentru cel mai bun videoclip al unei artiste - Katty Perry, pentru "Dark Horse" -, cel pentru cel mai bun clip al unui artist - Ed Sheeran, pentru "Sing" -, cel pentru cel mai bun clip rock - Lorde, cu "Royals" - şi cel pentru cel mai bun clip pop - Grande feat.

Azalea, pentru "Problem".

Câştigătorul categoriei "Artist to watch" (artist de urmărit, n.r.) a fost trupa de fete Fifth Harmony's, cu piesa "Miss Movin' On", care a concurat pentru acest premiu cu australienii de la 5 Seconds of Summer, rapperul Schoolboy Q şi britanicii Sam Smith şi Charlie XCX.

MTV Video Music Awards au fost oferite prima dată în 1984, pentru a celebra cele mai bune videoclipuri ale anului. Iniţial gândite ca alternativă la premiile Grammy, de-a lungul timpului au devenit trofee respectabile în domeniul muzical, mai ales în genul pop-rock de peste ocean.
Gala este organizată anual şi este transmisă în direct pe postul MTV, iar distincţiile sunt oferite pe baza voturilor publicului.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod