Femeia ideală pentru DiCaprio

Actorul, care a avut, de-a lungul timpului, relaţii cu mai multe fotomodele, a declarat, joi, într-un interviu de pe postul american CBS, că partenera de viaţă ideală trebuie să fie înzestrată cu "umilinţă, simţul umorului şi nu foarte mult dramatism".
Ulterior, moderatoarea emisiunii "This Morning", Gayle King, a afirmat, în glumă, că şi-ar dori să îl vadă pe actor căsătorit şi că i-ar plăcea să îi găsească o femeie potrivită, conform cotidianului britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

"Sunt în regulă. Mi-e bine deocamdată. Mă voi căsători când va fi momentul potrivit. O să se întâmple firesc", a răspuns Leonardo DiCaprio, amuzat, care de obicei este destul de reţinut cu detaliile privitoare la viaţa lui personală.

Printre relaţiile recente ale actorului se numără fotomodelul Toni Garrn, în vârstă de 21 de ani, şi Nina Agdal, una dintre cele trei manechine care au apărut pe coperta ediţiei din acest an a Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Leonardo DiCaprio a mai avut relaţii cu top-modelul Gisele Bundchen, cu actriţa Blake Lively - actuala soţie a actorului Ryan Reynolds -, cu top-modelul casei Victoria's Secret Erin Heatherton şi cu fotomodelul Bar Refaeli, ce a apărut în revista Sports Illustrated în 2009 şi 2010.

Leonardo DiCaprio, în vârstă de 39 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood.
A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numără "What's Eating Gilbert Grape" (1993), în care a jucat alături de Johnny Depp, şi "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public după ce a jucat în "Romeo şi Julieta", în 1996. În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar, notează agenția Mediafax.


Actorul a mai jucat în "Cârtiţa" (2006) şi "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar şi în filmul lui Christopher Nolan - "Începutul/ Inception", lansat în cinematografe în 2010. Totodată, în anul 2011, Leonardo DiCaprio a jucat în "J. Edgar", în regia lui Clint Eastwood. Actorul a putut fi văzut de curând în cinematografe în filmul "Marele Gatsby", o ecranizare de excepţie a romanului omonim scris de Francis Scott Fitzgerald, în regia lui Baz Luhrmann.

În prezent, Leonardo DiCaprio poate fi văzut pe marile ecrane în filmul "Lupul de pe Wall Street", în regia lui Martin Scorsese, într-un rol care i-a adus cea de-a patra nominalizare la Oscar.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod