Fashion Summit, un nou concept de prezentare de moda la Plaza Romania

de Nicoleta Tarantus, 24 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Fashion Summit, un nou concept de prezentare de moda la Plaza Romania

Noile colectii pentru sezonul toamna-iarna 2009 ale magazinelor din Plaza Romania au fost prezentate in cadrul unui nou concept de show de moda, Fashion Summit. Astfel, branduri precum Palmers, GAP, Tommy Hilfiger, Cortefiel, Peacocks, Etam, Insolence, Debenhams, Kipling, Catwalk si Kenvelo si-au dat intalnire pe catwalk, intr-o prezentare speciala.

Ana Maria Ferentz, Delia Florea, Geanina Varga, Marina Dina, Andreea Mantea, Roxana Ionescu, Alina Gheorghe si Crina Abrudan, invitatele speciale ale serii, au prezentat pe podium, alaturi de manechine profesioniste, piesele noilor colectii din sezonul toamna-iarna 2009.

Prezentatorii show-ului de moda au fost Daniel Buzdugan si Mihai Morar, care au aparut pe scena si in calitate de modele alaturi de castigatoarea concursului organizat de Radio Zu, "Mamici de pici pentru tatici".
 

Directorul artistic al evenimentului a fost Alin Galatescu. Tinutele modelelor, precum si  machiajul si coafura, realizate de Sephora si Hair Revolution, au reflectat tendintele propuse de marile branduri internationale pentru acest sezon.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod