Familia Jackson nu mai vrea bani de la doctorul lui Michael

Rudele megastarului şi-au retras cererea prin care solicita despăgubiri de 100 de milioane de dolari.
Familia Jackson, inclusiv părinţii cântăreţului, Katherine şi Joe, dar şi copiii săi, Prince, Paris şi Prince Michael II, a decis să retragă această cerere, întrucât Conrad Murray este foarte aproape de a fi declarat falit, iar justiţia i-a anulat licenţa de practicare a profesiei de medic, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

În urma deciziei familiei Jackson, procuratura din Los Angeles a anulat o audiere la tribunal, care era programată pentru marţi, 23 ianuarie.

Familia Jackson ceruse iniţial ca medicul Conrad Murray, condamnat în noiembrie 2011 pentru uciderea involuntară a starului, să o despăgubească pentru suma importantă pe care Michael Jackson ar fi trebuit să o încaseze de pe urma seriei de 50 de concerte pe care cântăreţul american urma să le susţină la Londra, începând din iulie 2009.

În cadrul procesului însă, chiar şi procurorii americani s-au declarat de acord cu faptul că medicului Murray îi va fi imposibil să plătească despăgubiri de 100 de milioane de dolari.

Conrad Murray a completat un formular oficial în decembrie 2011, în care afirma că e aproape falit şi nu poate să achite cheltuielile de 1,8 milioane de dolari generate de funeraliile starului, relatează site-ul citat de Mediafax.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă la sfârşitul lunii noiembrie, fiind condamnat la patru ani de închisoare.

Potrivit presei americane, Conrad Murray ar putea fi însă eliberat după ispăşirea a doi ani din această pedeapsă, din cauza supraaglomerării sistemului penitenciarelor din statul California.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod