Sinuciderea Mădălinei Manole: părinţii vedetei îşi pot vizita nepotul

Decizia finală a judecătorilor în procesul cu Mircea Petru.
Părinţii Mădălinei Manole îşi vor putea vizita nepotul în primul şi al treilea weekend ale lunii, de sâmbătă până duminică, potrivit unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti care nu mai poate fi contestată.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat contestaţiile înaintate de părinţii Mădălinei Manole împtriva deciziei prin care Tribunalul Capitalei a modificat programul de vizită stabilit de instanţa de fond, reducându-l cu două zile, informează agenţia Mediafax.
Toate recursurile au fost respinse, astfel că se va aplica hotărârea luată de Tribunalul Bucureşti în septembrie 2011.
Tribunalul a micşorat atunci perioada în care soţii Manole îşi vor putea vizita nepotul.

Judecătoria Buftea stabilise anterior că bunicii pot vizita nepotul în primul şi al treilea weekend ale lunii, de vineri seară până dumninică, şi îl pot ţine la ei pentru un anumit interval de timp în vacanţe. Prin decizia Tribunalului s-a stabilit însă că soţii Manole îşi pot vizita nepotul în aceleaşi weekend-uri, dar de sâmbătă până duminică, reducând astfel cu o zi perioada de vizită, notează Mediafax.

Magdalena Anca Mircea, cunoscută publicului drept Mădălina Manole, s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naştere.
Cântăreaţa a fost găsită moartă de soţul ei, în locuinţa lor din Otopeni.

În 12 august 2010, legiştii au încheiat analiza toxicologică în cazul Mădălinei Manole şi au constatat că artista înghiţise doar Furadan, nefiind găsite în sânge alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit, potrivit declaraţiilor directorului general al INML "Mina Minovici", Dan Dermengiu.

Cristian Sorin Urziceanu, cel care a vândut furadanul cu care s-a sinucis Mădălina Manole, a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la trei ani de închisoare cu suspendare.
Decizia poate fi atacată cu recurs.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • serena pe 22 Ian 2012, 21:51
    trist dar adevarat

    Doamne prin cate au trecut bietii oameni,sunt totusi multumita ca copilul isi poate vedea bunicii dupa mama,tatal ar face bine sa nu se impotriveasca sau sa impiedice intr-un fel intalnirile dintre ei pt ca este totul spre binele copilului chiar si-al lui!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod