Eurovision 2012: Cum vi s-a părut Mandinga?

Mandinga a urcat pe scenă în jurul orei 23:04. Elena a cântat perfect piesa Zaleilah, iar show-ul ei a decurs fără probleme.

România s-a clasat pe locul 12 în finala din Baku, după o evoluție mai bună decât cea din semifinala de marți. 

Mandinga a urcat pe scenă în jurul orei 23:04. Elena a cântat piesa Zaleilah, iar show-ul ei a decurs fără probleme.

România a fost urmată pe scenă de Danemarca, Grecia și Suedia. Moldova a fost ultima piesă din concurs, după care liniile telefonice au fost deschise pentru voturi. În final,Mandinga a ratat clasarea pe primele 10 poziții.

Spune aici cum ți s-a părut evoluția trupei care a reprezentat România la Eurovision 2012!

 

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Mai 2012
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • relu pe 31 Mai 2012, 18:01
    Eurovizion

    Mandinga are talent dar nu la muzica...e un dezastru

    0
    1

  • relu pe 31 Mai 2012, 17:55
    Eurovizion

    fffffffffffffff slab,era de asteptat....imaginati/va daca ne reprezenta INA

    1
    0

  • Flavia pe 31 Mai 2012, 10:30
    neasteptat de bine

    In general, "artistii" ce interpreteaza muzica de genul nu au pic de voce, ceea ce credeam si despre mandinga, neauzind.o live. Dar m.am inselat, s.a descurcat f bine. Piesa suna ok, versurile ar fi putin dubioase, dar in fine, e plina de viata si merita sa mearga mai departe :)

    0
    1

  • ObsessionGirl pe 29 Mai 2012, 17:23
    Dezastru

    Aia nu e melodie de Eurovision.CLAR.Eu nu inteleg de ce tocmai Mandinga s-a dus.Avem atatea voci bune (Andra , Marcel Pavel , Traistariu , Luminita Anghel , Dan Bittman ,Paula Seling, Loredana si multi altii)De ce tocmai MANDINGA , care , sa fim seriosi , nu iti trebuie mare voce pentru melodia aia lalaita.

    4
    1

  • FLORINA pe 29 Mai 2012, 15:33
    MANDINGA

    As dori comentarii tot atat de laborioase despre ce s-a scris in presa din tarile "tari" care s-au situat dupa Romania.Tot asa i-a balacarit? Tot asa de destepti s-au dat ? Nu stim si nu vom sti niciodata sa invatam zicala"e in ograda mea ,deci e al meu "sau "pana si cioara isi vede puiul frumos "...deci ne comportam romaneste !

    1
    1

  • CmrsCristina pe 28 Mai 2012, 14:56
    Nu

    Pai sa vedem...de ce ar vota cineva o lalaiala cu niste versuri de tot rahatu ? Zaleilaleilaleila every day ??? Clar ca nu avea sanse, sa fim seriosi, nu putem sa aducem orice scursura de melodie sa ne reprezinte international

    6
    0

  • Ciiiuciu pe 27 Mai 2012, 20:00
    ...

    Elvetia merita sa se afle printre primele locuri ,dar nici macar in finala nu a ajuns...

    3
    0

  • ana pe 27 Mai 2012, 19:43
    iceland&spain

    au fost super cei din irlanda si cea din spania au cantat magnific ma asteptam sa fie clasati printre primii loreen a fost intr-adevar soperba din toate punctele de vedere si sa nu il uitam pe reprezentantul serbiei care m-a cucerit si mandinga a avut o reprezentatie care a lasat de dorit

    2
    0

  • Ciiiuciu pe 27 Mai 2012, 17:53
    ...

    Zaleilatul asta nu era de Eurovision.Trebuiau sa aleaga alta piesa.Elena are o voce destul de buna ,a sunat destul de bine live ,dar piesa nu a fost deloc potrivita.Stiu ca unii credeti ca Mandinga nu trebuia sa participe ,ca n-ar avea voce solista si chestii de genu ,dar ganditi-va la Inna.Stim cu totii caaat de...bine...canta live romanca noastra focoasa.Si totusi cred ca o lua pe Loreen. Bineinteles ,mi-a placut mult mai mult vocea Suediei si a Macedoiniei.E ciudat cum Rusia a ajuns pe locul 2...Eurovisionul de anul asta mi s-a parut o mare porcarie.Au ajuns in finala multi care nu aveau ce cauta.Eu nu as fi clasat Romania pe locul 12 ,ci mult mai jos.Macedonia ,Ucraina ,Ungaria trebuiau sa fie undeva mai sus.Si nu doar ele.Au fost multe tari care nu si-au meritat locul din clasamentul final. Mai mult decat atat...mi s-a parut mie sau unele piese au semanat cu unele melodii romanesti?Desi nu a ajuns in finala ,melodia Bulgariei mi s-a parut asemanatoare cu piesele Innei ,dar nici cu Bosnia nu mi-e rusine.Pe tot parcursul melodiei Mayei Sar am avut impresia ca aud o amestecatura de Lara Fabian cu Celine Dion si Pepe feat. Miki - Fara tine.Am mai citit pe undeva ca nu stiu ce tara a avut melodia asemanatoare cu una din melodiile Monicai Anghel.Si melodia Ciprului imi suna familiar ,dar ma opresc aici :)) .Asta-i parerea mea.Nu oblig pe nimeni sa fie de acord cu mine si nu-mi pasa cate thumbs down-uri voi primi :)) P.S : Ce-ar fi daca tarile astea mai "prostute" si-ar scoate armele la anu?Romania cu Inna ,Marea Britanie cu Adele.Ar fi o lupta grea si totodata cu un rezultat evident.Ne-am clasa pe locul 2 ,dupa Adele ,indiferent de participantii celorlalte tari. P.S.S : Nu-mi place Inna ,dar strainii o adora (if you know what I mean)

    3
    1

  • Simona pe 27 Mai 2012, 15:29
    ...

    Ce a cantat Elena acolo nu e muzica,ci dezastru..Nici macar nu a cantat-o calumea,zici ca era in jungla ce urla ea acolo:))))))))))Normal ca playback e mai usor,dar totusi:in semifinala a dat-o rau in bara.Cum draku` sa nu stii tu melodia care o canta toata lumea la fiecare coltz de strada??Dezastru fetito,dezastru.. Cat despre Suedia,asa mai zic si eu...o felicit de domnisoara asta care chiar canta muzica,nu manele ca noi...

    7
    2

  • Roxana pe 27 Mai 2012, 11:10
    Suedia.

    Felicitari reprezentantei Suediei. A cantat foarte ,foarte frumos.O melodie buna, o voce extraordinara. Si-a meritat locul I. Dar nu inteleg ce cauta Rusia pe locul II? Mamaicile alea au fost simpatice, si atat. Nu au nici o traba cu muzica.Sa fim seriosi. In ceea ce priveste Mandinga......nici o clipa nu am sperat sa se claseze in primii 10. Avem voci mari in Romania,voci puternice.....nu aveam sanse cu maneaua noastra acolo.

    5
    1

  • claudiu pe 27 Mai 2012, 07:48
    Ireprosabil, felicitari Suedia

    Costi Ionita de ce nu a participat cu Shagy? Poate camta mai bine cocteilul de manele. Mi-ar fi placut un numar de telefon unde sa sun CONTRA MAndinga. A fost singura piesa care s-a auzit la fel cum se aud toate in Romania:monstruos si catastrofal. Mastering de toata jena. Le-as cere banii inapoi pe care i-au primit de la statul toman sa se duca ca se flengareasca pe acolo. Bravo Suedia. Ireprosabil.

    4
    3

  • elena pe 27 Mai 2012, 01:48
    elena

    dezbracata pe jumatate tot nu a castigat

    10
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod