"Eu cand vreau sa fluier, fluier": saptamana 4, locul 4

de Ileana Voicu Ghinea, 21 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza


In cel de-al patrulea week-end de exploatare, "Eu cand vreau sa fluier, fluier" a inregistrat 4024 de spectatori, situandu-se pe locul 4 in clasamentul de box office pentru weekend-ul 16-18 aprilie. Pe locul 1 se afla “Clash of the Titans” (3D) care a avut premiera vineri, 16 aprilie, urmat de "How to train your Dragon" (3D) si de "The Bounty Hunter".

La inceputul celei de-a 4-a saptamana de exploatare, "Eu cand vreau sa fluier, fluier" are un total de 36.409 spectatori, pastrandu-si un numar constant de spectatori de la saptamana la saptamana.
Astfel, "Eu cand vreau sa fluier, fluier" a inregistrat cea mai mica scadere din topul box office, fata de primul week-end,

"Eu cand vreau sa fluier, fluier" va rula si la Drive-In Baneasa. Vor exista 3 proiectii: duminica, 25 aprilie, miercuri, 28 aprilie si joi, 29 aprilie de la ora 23:15.

Din data de vineri, 16 aprilie, pana joi, 22 aprilie, filmul ruleaza si la Muzeul Taranului Roman, intr-o proiectie speciala pentru experti, subtitrata in limba engleza.

In prezent, "Eu cand vreau sa fluier, fluier" ruleaza in urmatoarele cinematografe: Cinema City Cotroceni, Hollywood Multiplex, Movieplex, Light Cinemas, Citiplex din Bucuresti; Cinema Odeon, Cluj; Cinema Radef, Iasi si Cinema Dacia, Resita.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod