"Eu cand vreau sa fluier, fluier", cel mai bun thriller

de Nicoleta Tarantus, 12 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza


Filmul a castigat premiul pentru cel mai bun film din sectiunea "New Blood" a Festivalului International de Thriller din Beaunne, Franta. Aceasta sectiunea prezinta cinci filme care reinterpreteaza in maniera inovativa genul thriller.

 

"Eu cand vreau sa fluier, fluier" a fost nominalizat in sectiunea New Blood, alaturi de The Killing Room (SUA), "Slice" (Thailanda), "Teheran" (Franta) si "Walls" (Israel).

Anul acesta, Festivalul a avut si o sectiune dedicata lui Samuel L Jackson, in semn de tribut pentru intreaga cariera."Cu o seara inainte am fost la o petrecere si nu-mi venea sa cred ca toata lumea stia cine sunt, dar nu ma gandeam ca o sa luam premiu. Pe scena, presedintele Juriului, regizorul Sam Karmann, a spus ca decizia juriului a fost unanima si ca el crede ca filmul va avea mare succes in Franta. Deocamdata, eu ma bucur ca filmul are succes in Romania", a declarat actorul George Pistereanu, proaspat intors de la Beaunne.

In Romania, filmul se mentine in top, reusind sa adune in acest week-end aproape acelasi numar de spectatori ca in week-end-ul premierei.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod