Emma Watson, "Feminista Anului"

Actriţa britanică, o adevărată eroină a luptei pentru drepturile femeilor, a fost desemnată "Feminista Anului", în urma unui sondaj efectuat pe site-ul cosmopolitan.com, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Emma Watson, în vârstă de 24 de ani, cunoscută pentru rolul Hermione Granger din seria "Harry Potter", a devenit o adevărată eroină a luptei pentru drepturile femeilor după ce a susţinut un discurs privind egalitatea sexelor la lansarea unei campanii în acest sens la sediul Organizaţiei Naţiunilor Unite, în septembrie.

Actriţa a atras aprecierea adepţilor feminismului din întreaga lume, cu ajutorul discusului său privind drepturile egale şi plata egală.

Watson a fost desemnată "Feminista Anului", învingând vedete ca actriţa transgender Laverne Cox, jurnalista americană Rachel Maddow şi cântăreţele Beyonce şi Cher.

În luna iulie, Emma Watson a devenit purtătoare de cuvânt pentru U.N. Women, denumirea abreviată pentru The United Nations Entity for Gender Equality and the Empowerment of Women.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod