Cameron Diaz s-a logodit cu Benji Madden

Actriţa americană s-a logodit cu Benji Madden, vocalist şi chitarist al trupelor The Madden Brothers şi Good Charlotte, după o relaţie de şapte luni, potrivit relatărilor presei tabloide americane, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Cameron Diaz, în vârstă de 42 de ani, şi Benji Madden, în vârstă de 35 de ani, au fost văzuţi pentru prima dată împreună în luna mai a acestui an, iar zvonurile legate de seriozitatea relaţiei lor nu au contenit să apară. Cei doi s-ar fi cunoscut prin intermediul lui Nicole Richie, bună prietenă cu Diaz şi cumnată a lui Benji Madden.

Informaţia privind logodna lui Cameron Diaz cu Benji Madden a fost publicată iniţial de Us Weekly, care a vorbit cu mai multe surse apropiate cuplului.

Potrivit unor relatări, Diaz şi Madden au confirmat pentru cei apropiaţi logodna lor.

"Toată lumea crede ca este o nebunie, dar toți sunt fericiţi pentru ei. Benji tinde să se îndrăgostească foarte uşor, dar de data asta este pe bune şi a găsit o fată minunată. Este evident că se fac foarte fericiţi unul pe altul şi nimic nu este mai important", a declarat sursa citată de Us Weekly

Actriţa Cameron Diaz, al cărei cel mai recent film, "Annie", a avut deja premiera în Statele Unite, a mai avut relaţii cu vedete ca Justin Timberlake, Jared Leto şi Alex Rodriguez.
La rândul său, Benji Madden a avut relaţii cu Eliza Doolitle şi Holly Monk.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod