Eminem, marele câştigător la MTV Europe Music Awards 2013

Starul a fost marele câştigător la ediţia de anul acesta a MTV Europe Music Awards (MTV EMA), care a avut loc duminică seară, la Ziggo Dome din Amsterdam, Olanda, rapperul american fiind recompensat cu premiul pentru cel mai bun artist hip-hop, dar şi cu Global Icon Award.

Potrivit postului MTV, citat de Mediafax, ediţia de anul acesta a galei MTV Europe Music Awards a fost una extravagantă, cu multe costume desprinse din filmele SF.

MTV România a transmis live, de la ora 22.00, cele mai importante premii muzicale ale industriei, al căror MC a fost Redfoo de la LMFAO.

Eminem a câştigat premiile categoriilor "Global Icon" şi "cel mai bun artist hip-hop". Katy Perry a câştigat pentru prima dată în cariera sa premiul pentru cea mai bună cântăreaţă, în timp ce Justin Bieber a câştigat pentru a patra oară consecutiv premiul pentru cel mai bun cântăreţ.

Miley Cyrus a câştigat premiul categoriei "cel mai bun videoclip, cu "Wrecking Ball", iar Bruno Mars şi-a adjudecat premiul categoriei "cel mai bun cântec", cu "Locked Out Of Heaven". Formaţia One Direction a câştigat premiul pentru cel mai bun artist pop, în timp ce Chris Lee, din China, a obţinut trofeul categoriei Best Worldwide Act.Show-ul a debutat cu Miley Cyrus, îmbrăcată într-o rochie argintie mulată, care a cântat la un microfon în formă de rachetă "We Can't Stop".

Radiind de energie, Redfoo a început petrecerea într-un costum de tipul celor din filmul "Men in Black", având, pe parcursul show-ului, unele dintre cele mai excentrice ţinute vestimentare dintre toţi prezentatorii din istoria galei.

Katy Perry a cântat piesa "Unconditionally" stând pe o prăjină la aproape 10 metri de sol, iar la final a plutit deasupra scenei îmbrăcată într-un costum strălucitor, cu aplicaţii din oglindă care au reflectat multitudinea laserelor din Ziggo Dome.Bruno Mars a cucerit spectatorii EMA cu o reprezentaţie specială a piesei "Gorilla", acompaniat de trupa sa, lumini de neon şi o dansatoare la bară. Robin Thicke, de asemenea înconjurat de o mulţime de dansatoare în costume spectaculoase, The Killers şi Kings of Leon nu au dezamăgit audienţa, iar prezenţa lor pe scena MTV EMA a fost îndelung aplaudată. De la show nu au lipsit nici Thirty Seconds To Mars, Jared Leto, Bridgit Mendler, Iggy Azalea, Rita Ora, Carice van Houten şi Colton Haynes, relatează Mediafax.

Fanii din toată lumea au votat pentru favoriţii lor, iar premiile MTV EMA au înregistrat în total un număr record de voturi - 292 de milioane, care au decis câştigătorii din acest an.

Gala MTV EMA Awards se doreşte a fi o celebrare a muzicii din întreaga lume, deşi are tendinţa de a se concentra asupra artiştilor americani, care se bucură de o popularitate deosebită pe plan internaţional. Câştigătorii sunt votaţi de public, pe site-ul www.mtvema.com.

Organizatorii au anunţat, sâmbătă, că următoarea ediţie a premiilor MTV EMA va avea loc în oraşul scoţian Glasgow în 2014.

Lista câştigătorilor premiilor MTV EMA 2013:


Cel mai bun cântec: Bruno Mars - "Locked Out Of Heaven"

Cel mai bun videoclip: Miley Cyrus - "Wrecking Ball"

Cel mai bun debut: Macklemore & Ryan Lewis

Cea mai bună cântăreaţă: Katy Perry

Cel mai bun cântăreţ: Justin Bieber

Cel mai bun artist pop: One Direction

Cel mai bun moment live: Beyoncé

Cel mai bun artist hip-hop: Eminem

Cel mai bun artist rock: Green Day

Cel mai bun artist electronic: Avicii

Cel mai bun artist alternative: Thirty Seconds To Mars

Cel mai bun look: Harry Styles

Artistul cu cei mai mulţi fani: Tokio Hotel

Cel mai bun concert: Linkin Park - Mexico 2012

Cel mai bun artist internaţional: Chris Lee (China/ Hong Kong/ Asia de sud-est/ Taiwan)

Global Icon: Eminem


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod