Emily Blunt este însărcinată

Actorii Emily Blunt şi John Krasinski vor deveni părinţi pentru prima dată, în 2014, informează site-ul accesshollywood.com, citat de Mediafax. Informaţia a fost confirmată pentru revista People de agentul de presă al vedetei.
În aprilie, Emily, în vârstă de 30 de ani, a vorbit într-un interviu despre soţul ei, care are vârsta de 33 de ani.
 
"Întâlnirea cu John mi-a schimbat cu adevărat viaţa", a declarat actriţa pentru revista InStyle. "Atunci când simt că am parte de sprijinul lui, mă simt invincibilă. Există cineva în spatele tău în zilele tale bune, la fel cum există cineva în faţa ta în zilele tale proaste", a spus Emily Blunt.

Emily Blunt şi John Krasinski s-au căsătorit în 2010, notează Mediafax.

Emily Blunt s-a remarcat odată cu rolul din drama "Dragoste de-o vară/ My Summer of Love" (2004), apreciat de criticii de specialitate.
Actriţa a jucat apoi în "Diavolul se îmbracă de la Prada" (2006), pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur şi la premiile BAFTA, fiind distribuită ulterior în mai multe producţii americane şi britanice, precum "Războiul lui Charlie/ Charlie Wilson's War" (2007), "Tânăra Victoria/ The Young Victoria" (2009) şi "Omul-lup/ The Wolfman" (2010). Emily Blunt a fost recompensată cu Globul de Aur pentru rolul din lungmetrajul de televiziune "Fiica lui Gideon/ Gideon's Daughter" (2007), produs de BBC.

John Krasinski s-a remarcat cu rolurile din serialul "American Dad!" şi din filmele "Dreamgirls", "Shrek The Third", "Monştri contra extratereştri" şi "Tărâmul făgăduinţei".
În ultimii ani, actorul a jucat în două seriale TV de mare succes: "The Office" şi "Arrested Development".


Foto: AFP/Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • NeoGalaxy pe 16 Sep 2013, 15:02
    Greseli

    Actrita americana, care de fapt este nascuta in UK si este actitra foarte britanica...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod