Elton John: "Iisus a fost gay"

de Nicoleta Tarantus, 19 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Elton John:

Cantaretul britanic a declarat ca Iisus era gay, intr-un interviu acordat revistei americane Parade, informeaza Thesun.co.uk.

In varsta de 62 de ani, Elton a spus: "Cred ca Iisus era un barbat gay plin de compasiune, extrem de inteligent, care intelegea foarte bine problemele oamenilor. Iisus a vrut ca noi sa fim iubitori si sa iertam si nu stiu ce ii face pe oameni sa fie atat de cruzi".

In acelasi interviu, cantaretul a mentionat si cateva dintre greselile pe care le-a facut in trecut cu fostii sai parteneri de viata: "Intotdeauna imi alegeam pe cineva mai tanar decat mine.
Voiam sa-l acopar cu dragostea mea, il duceam peste tot in lume si voiam sa il educ. Ii faceam cadouri scumpe: ceasuri, haine de firma si chiar masini, iar dupa sase luni se plictisea si ma ura de moarte, pentru ca ii distrugeam viata si respectul de sine".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • helo pe 20 Feb 2010, 20:27
    comentariu

    Omul aceasta nu este normal la cap

    0
    0

  • Sandy pe 20 Feb 2010, 16:09
    Pai, ce adevar?

    Incercam acum sa coboram divinitatea la nivelul nostru, in loc sa ne bucuram ca e ceva mai presus de noi si sa respectam ceea ce este pur si de care sa ne temem . Despre Isus putem spune ceea ce e drept , probabil Sir Elton daca e gay si este un om intelegator si plin de compasiune judeca pe ceilalti dupa gandirea sa.Am ajuns si timpul in care chiar si Isus este numit asa, sa nu ne mai miram daca nu o sa mai credem in nimic ci doar in niste idei profanatoare.

    0
    0

  • rafaela pe 20 Feb 2010, 11:41
    adevarul!!??

    nu cred ca a inebunit, fiecare are dreptul sa creada ce vrea, adevarata viata a lui Isus si tot ce a fost atunci nu se poate afla, evangheliile au fost scrise la 80, 100 de ani, dupa moartea lui Isus, cat adevar pot cuprinde acele scrieri, daca au mers pe cale orala, atat amar de vreme?... e destul de greu sa aflam orientarea sexuala, doar un lucru e cert.. a fost un profet de o inteligenta remarcabila

    0
    0

  • nina pe 19 Feb 2010, 18:02
    Ceeeeeeeeee????

    Cred ca a innebunit! Dumnezeu sa il ierte.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod