Elton John a dat 20.000 de lire pentru copil

de Daniel Dumitrescu, 21 Ianuarie 2013

Cântăreţul britanic i-a plătit 20.000 de lire sterline (23.860 de euro) femeii care a acceptat să-l nască pe Elijah, cel de-al doilea fiul al său şi al partenerului lui de viaţă, David Furnish.

Cântăreţul britanic i-a plătit 20.000 de lire sterline (23.860 de euro) femeii care a acceptat să-l nască pe Elijah, cel de-al doilea fiul al său şi al partenerului lui de viaţă, David Furnish.

De data aceasta, starul britanic a plătit cu 3.000 de lire sterline mai mult decât a plătit-o pe mama-surogat a primului fiu pe care îl are cu partenerul său de viaţă, scrie ziarul The Sun, citat de agenția Mediafax.

Potrivit tabloidului britanic, dacă şi-ar dori un al treilea fiu, cuplul va trebui să plătească doar 21.675 de lire sterline.

Cei doi au apelat la Center for Surrogate Parenting din Encino, California, care are drept clienţi cupluri gay. Centrul are reguli foarte stricte în ceea ce priveşte alegerea mamelor-surogat: acestea trebuie să nu depindă de asistenţa socială, să nu fumeze, să fie sănătoase şi să aibă deja un copil al lor, pentru a preveni problemele legate de separarea la naştere.

Bebeluşul s-a născut pe 11 ianuarie şi a avut la naştere o greutate de 3,7 kilograme. Informaţia a fost confirmată de cuplu într-un interviu acordat revistei Hello, notează Mediafax.

Elton John şi David Furnish, care s-au căsătorit în 2005, au deja împreună un fiu, Zachary Jackson Levon, în vârstă de doi ani.

Elton John şi David Furnish îşi doreau foarte mult încă un copil şi, pentru a-şi îndeplini acest vis, au decis să apeleze la aceeaşi femeie care l-a adus pe lume şi pe primul lor copil, Zachary, născut pe 25 decembrie 2010.

"Amândoi am aşteptat cam mult până să avem copii, dar acum avem doi fii, iar acest fapt e aproape de necrezut.

Naşterea celui de-al doilea fiu al nostru ne completează familia într-un fel fericit şi perfect. E greu să vă spunem cum ne simţim acum. Suntem copleşiţi de fericire şi de încântare", au declarat artistul britanic şi partenerul său de viaţă.

Elton John a declarat într-un interviu acordat în iulie televiziunii NBC că se teme puţin de momentul în care fiul său îl va întreba de ce nu are o "mămică".

"Ştiu că atunci când fiul meu va merge la şcoală va exista asupra lui o presiune îngrozitor de mare şi mai ştiu că unii dintre colegii lui îi voi spune: «tu nu ai o mămică».
Ştiu că aşa va fi. Am stat de vorbă (cu partenerul de viaţă, n.r.) înainte de a avea un copil. Mi-am dorit ca cineva să fie de partea fiului meu şi să îl susţină când va avea nevoie"
, a spus artistul britanic.


Foto: AFP/Mediafax

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tre pe 21 Ian 2013, 23:05
    si pana la urma cine a fecundst-o pe ea dintre cei doi 'minunati'?

    nebunie curata!!! degenerare.....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod