Ellie White, insarcinata la -14 grade! “Nu mi-am mai simtit degetele pana a doua zi!”

Ellie White este atat de devotata fanilor si carierei muzicale incat ignora de multe ori efortul intens si conditiile neprielnice atunci cand merge sa concerteze alaturi de bandul sau.
Astfel s-a intamplat si de Revelion si in primele zile ale anului cand solista a sustinut mai multe spectacole in tara, unele dintre acestea in aer liber.

In seara de 31 decembrie, Ellie White, insarcinata in patru luni, a sustinut un concert la Ploiesti, unde a indurat frigul necrutator. Au fost -14 grade pe care a trebuit sa le suporte timp de o ora. Astfel se face ca solista s-a ales cu degetele degerate la mana stanga.

“Nu le-am mai simtit pana a doua zi. A fost crunt!”
, marturiseste cantareata.

Ellie a mai avut apoi doua concerte in noaptea de Revelion, din fericire, in locatii inchise: la un hotel de lux din Sinaia si intr-un club din Poiana Brasov, unde a cantat pana dimineata, ignorand durerile, reland apoi seria spectacolelor, in primele zile ale anului.

Solista se bucura in ultima perioada de un numar mare de concerte multumita faptului ca si-a construit propriul band de instrumentisti cu care evolueaza live, cantand atat piese proprii, cat si coveruri internationale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod