Elena Udrea este "Politicianul Anului"

de Ileana Voicu Ghinea, 27 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Elena Udrea este

Aceasta distinctie i-a fost acordata la "Business Woman Gala" care a avut loc aseara la Hotelul Hilton din Bucuresti. Pentru acest premiu a fost nominalizata si Prima Doamna, Maria Basescu.

In timpul galei, Alexandru Raducanu, fondatorul The Marketer Group, a caracterizat-o pe castigatoarea acestui premiu, ministrul Turismului Elena Udrea, drept un politician "exuberant, expansiv, super-comunicativ, un om de actiune", in timp ce despre Prima Doamna a Romaniei, Maria Basescu, a spus ca este o prezenta discreta si clasica, informeaza Mediafax.

Anul trecut, presedintele Camerei Deputatilor, democrat-liberala Roberta Anastase, a fost desemnata "Politicianul anului", la Gala Business Woman.

Printre celelalte castigatoare ale premiilor speciale de anul acesta s-au mai numarat Ruxandra Hurezeanu, General Manager Ivatherm, Mona Musat, Co-Managing Partner Musat & Asociatii, Teodora Migdalovici, fondator The Alternative School for Creative Thinking, Beatrice Constantin, director general adjunct al Companiei Nationale Posta Romana.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod