"/>

Catalin Botezatu si Mihai Albu prezenti la Bucharest Fashion Week

de Ileana Voicu Ghinea, 27 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Catalin Botezatu si Mihai Albu prezenti la Bucharest Fashion Week" alt="Catalin Botezatu si Mihai Albu prezenti la Bucharest Fashion Week" title="Catalin Botezatu si Mihai Albu prezenti la Bucharest Fashion Week" border="0" />

Prima editie din acest an a Festivalului de Moda de la Bucuresti se va desfasura in perioada 30 aprilie - 2 mai la World Trade Center. Printre invitatii de onoare ai evenimentului vor fi designerii Catalin Botezatu si Mihai Albu. Cei doi isi vor prezenta cele mai noi colectii, la are au lucrat in acest inceput de an.

Catalin Botezatu va prezenta colectii de costume de baie masculine si feminine. "Avatar" este cea mai noua colectie de lenjerie intima si costume de baie masculine. Avand ca leitmotiv vestimentatia locuitorilor planetei Pandora si atmosfera celui mai de succes film din istorie, "Avatar", Catalin Botezatu a proiectat o noua colectie in care a pastrat elemente din"Avatar" insa pe care le-a dezvoltat intr-o viziune proprie.

Catalin Botezatu a gandit si o colectie de costume de baie feminine care va fi prezentata de manechine deghizate in calugarite, cu robe si palarii asemeni personajelor din celebrele filme cu Louis de Funes.

Mihai Albu, arhitectul de pantofi, lanseaza la Bucharest Fashion Week 2010 colectia de toamna-iarna 2010-2011 intitulata "Structuri", o colectie arhitecturala, in care diversele elemente constructive ale pantofului se regasesc in locuri neobisnuite, creand impresia unor sculpturi arhitecturale.
Alaturarile de culori sunt surprinzatoare, iar punctul de atractie al tuturor pieselor il constituie tocul de 16 cm.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • edaisanalia pe 10 Iul 2010, 14:54
    Frumos

    foarte frumos! " Fii un f.people"

    0
    0

  • DIANA GOIA pe 22 Iun 2010, 12:57
    SUNT MANDRA DE VOI!

    Ma bucur ca existati!!! Sunt mandra de voi!!! Pacat ca nu se pune accentul mai mult pe voi, pe oamenii de valoare ai acestei tari batute de soarta!!! Tineti-o tot asa!!! BRAVO!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod