Elena Basescu a demisionat din PDL

18 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Elena Basescu a demisionat din PDL

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a demisionat din PDL, urmand sa candideze ca independent la europarlamentare, informeaza Mediafax. Elena Basescu a mai declarat ca va reveni in PDL dupa euroalegeri.

Aceasta si-a depus candidatura pentru un loc in Parlamentul European, dupa ce a obtinut votul Organizatiei de Tineret a PDL.

"Din acel moment, insa, s-a declansat o larga campanie de presa din care au de pierdut tata si PDL. Contrar celor aparute in presa, vreau sa stiti ca nu tata mi-a impus candidatura si nici PDL nu a actionat servil, acceptandu-ma pe lista", a declarat Elena Basescu.


"Eu nu doresc sa ma ascund dupa listele unui partid, nu doresc ca tatal meu sa fie acuzat de nepotism si PDL sa fie pus in situatia dificila de a alege intre mine si intelectuali si ca urmare am decis sa demisionez din PDL", a adaugat aceasta.

Fiica cea mica a presedintelui a mai declarat ca stie la ce se inhama si desi nu dispune de resurse financiare importante pentru aceasta campanie, dispune de ambitie, hotarare si determinare.

In urma unei dispute cu Elena Basescu, presedintele SAR, Alina Mungiu Pippidi, si ea propusa pentru Parlamentul European, a sustinut ca pe listele PDL nu ar trebui sa fie incluse persoane care au profitat de pe urma pozitiei unor membri ai familiei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • loco pe 18 Mar 2009, 17:36
    elena

    politica ar trebui sa ne scoata in fata oameni demni de ideile lor,de educatia si radacinile lor...... am vazut ca mai nou s-au pus bazele pe femei care nu par deloc a avea ceva comun cu politica,ca sunt sustinute de oameni pe care nu-i inteleg,parca ar vrea raul tarii noastre nu binele. nu sunt de parere ca femeia ar trebui sa stea la cratita,dar cred sincer ca cele care isi doresc un loc in politica trebuie pregatite psihic,mai ales,si apoi fizic.....ca pe un soldat care trebuie sa-si apere tara si interesele tarii ,nu pe al lor.... elena merge cu moda,merge cu blitzul cancan-ului ci nicidecum cu politicul,cu interesele noastre sau ale tarii....nu ne poate reprezenta,dar poate incerca,ptr ca eu cred ca atunci cand ai un esec si nu te doboara te face mai puternic.poate in viitor,cine stie,poate isi va invata lectia.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod