Electrecord dă tonul concertelor de Crăciun

Acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, pe 9 decembrie la Sala Palatului va avea loc prima ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă Electrecord cu ocazia împlinirii a celor 80 de ani de când Electrecord şi-a început activitatea.
Acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, pe 9 decembrie la Sala Palatului va avea loc prima ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă Electrecord cu ocazia împlinirii a celor 80 de ani de când Electrecord şi-a început activitatea. Aproape de sărbătoarea Crăciunului, în avanpremiera festivităţilor ce vor avea loc anul viitor, Electrecord va organiza această primă ediţie anul acesta, în prezentarea Iulianei Tudor şi realizată în parteneriat cu TVR şi Radio România.

În 2012, Electrecord împlineşte 80 de ani de când a intrat în casele românilor prin coloane sonore  spectaculoase, 80 de ani presăraţi cu muzică de calitate, o frumoasă readucere în atenţia publicului a istoriei şlagărelor româneşti.
Pentru această Gală, Electrecord a pregătit momente speciale dedicate celor opt decenii muzicale, duete peste generaţii, remember-uri ale celor care nu mai sunt printre noi.

Gheorge Zamfir, Margareta Pîslaru, Marius Ţeicu, Gabriel Dorobanţu se numără printre cele 30 de personalităţi ale muzicii româneşti ce vor fi premiate pe 9 decembrie şi care vor încânta publicul cu cele mai îndrăgite piese muzicale. Electrecord va aduce pe scenă importante voci din Romania, ca un tribut adus muzicii româneşti autentice, a celor mai importante înregistrări din istorie dar care au fost uitate de publicul de astăzi.
Artişti, compozitori, textieri, ingineri de sunet vor trece covorul roşu al Galei alături de personalităţi ale vieţii culturale şi artistice din România.


Într-o eră dominată de pirateria intelectuală, această gală are tenta educativă de directionare a tinerilor către valorile adevărate. Gala va avea două secţiuni: Folclor şi Muzică usoară la care vor fi premiaţi cei mai importanţi artişti cu importante premii dobândite de-a lungul timpului.
Premiile vor fi înmânate de artişti ai scenei românesti care vor veni  în cadrul Galei cu o poveste despre cum muzica le-a schimbat viaţa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod