Educatia timpurie prin teatru, la Teatrul "Ion Creanga"

24 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Educatia timpurie prin teatru, la Teatrul

Teatrul Ion Creanga impreuna cu Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala Step by Step organizeaza in perioada 6-7 aprilie o conferinta nationala privind stadiul si perspectivele educatiei timpurii din Romania si Europa.

Evenimentul are rolul de a atrage atentia opiniei publice asupra nevoii de dezvoltare a creativitatii si de educatie prin arta la copiii de 0-6 ani, exemplificand cum se poate realiza acest lucru prin productii teatrale si alte programe care au ca suport limbajul artistic.

Invitatii vor fi parinti, educatori, si specialisti ai educatei copiilor pana la 6 ani.
La finalul fiecarei zile, participantii vor putea viziona un spectacol de teatru pentru aceasta grupa de varsta si vor participa la o discutie informala privind mijloacele de realizare a spectacolului, precum si receptarea lui de catre copii si adulti.

Cele doua spectacole vor fi "Seminte/Semi" - spectacol pentru copii de 1-3 ani si "Rotocol" - un spectacol-joc prin care copiii descopera diferitele imagini ale formei rotunde in lumea inconjuratoare.
         
Alte spectacole educative puse in scena la Teatrul Ion Creanga au fost "Baloane colorate", prin care cei mici descopereau formele si culorile lucrurilor inconjuratoare si "Cucu Bau cu Hau si Miau", un spectacol despre prietenie.
 
Toti cei care doresc sa participe la conferinta, pot contacta echipa de organizare la:

Teatrul Ion Creanga - Tel.
021 3171169
Daniela Miscov - Coordonator proiect Small Size, daniela.miscov@teatrulioncreanga.ro
Elena Raicu - Coordonator eveniment, elena.raicu@teatrulioncreanga.ro

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod