E oficial: Kate Middleton este însărcinată din nou!

Prinţul George este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii


Pe 29 aprilie 2011, căsătoria lor grandioasă, celebrată la catedrala Westminster din Londra, s-a derulat în faţa camerelor video ale presei din lumea întreagă, o lume fascinată de acest cuplu tânăr care întruchipează faţa modernă a celei mai celebre familii regale, notează Mediafax.

Având de acum titlurile oficiale de duce şi ducesă de Cambridge, William şi Catherine au efectuat primul lor turneu regal în iunie şi iulie 2011, în Canada şi California.

Pe 3 decembrie 2012, internarea ducesei Kate într-o clinică medicală din cauza unor greţuri violente a constrâns palatul regal să anunţe sarcina acesteia, care nu depăşise încă pragul critic de trei luni.

Frenezia mediatică declanşată de acel anunţ a dus la producerea unei tragedii: o angajată a spitalului în care era internată Kate, păcălită de o farsă organizată de un post de radio australian, s-a sinucis.

Kate şi-a reluat apoi, puţin câte puţin, angajamentele oficiale, silueta ei rotunjindu-se practic sub privirile pătrunzătoare ale presei internaţionale. După o ultimă apariţie publică pe 15 iunie, pentru aniversarea oficială a reginei, Kate şi-a luat câteva săptămâni de vacanţă, departe de privirile indiscrete, pregătindu-se pentru venirea pe lume a deja celebrului "bebeluş regal".

Născut pe 22 iulie 2013, în mijlocul unei veritabile frenezii mediatice, prinţul George, fiul prinţului William şi al ducesei Catherine de Cambridge, este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

 

Foto: AFP/Mediafax, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod