E! DIFUZEAZĂ UN EPISOD SPECIAL AL SHOW-ULUI KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS: VOM VEDEA MOMENTUL ÎN CARE KANYE WEST O CERE ÎN CĂSĂTORIE PE KIM!

Duminică, 30 martie, de la ora 22:00, E! prezintă un episod de neratat al seriei Keeping Up with the Kardashians. Intitulat O logodnă-surpriză - Partea 2, episodul cu durata de o oră este plin de încărcătură emoțională, pentru că întreaga familie se adună în San Francisco, pentru a-i face lui Kim o surpriză de ziua ei. Însă adevărata surpriză vine din partea lui Kanye West, care o cere de soţie pe sărbătorită!
Episodul al cincilea din sezonul 9 al show-ului Keeping Up with the Kardashians, difuzat în premieră numai la E!, duminica, la ora 22:00, mai aduce și alte evenimente neașteptate: Scott Disick, iubitul lui Kourtney Kardashian, este nevoit să plece pe coasta de Est a Statelor Unite, pentru o urgență medicală în familia sa.
 
Vom asista la clipe pline de emoții contradictorii și neprevăzut, pentru că întreaga familie Kardashian se află la San Francisco pentru a-i face lui Kim o mare surpriză de ziua ei: cum vor reuși surorile acesteia să păstreze secretul? Cum se va împărți Kourtney între grija pentru Scott, aflat într-un moment greu al vieții lui, și bucuria sărbătoririi lui Kim?
 
Aflați toate acestea urmărind duminică, 30 martie, la ora 22:00, episodul special al show-ului Keeping Up with the Kardashians, care se bucură și de o coloană sonoră de excepție, cu piese de top, interpretate de Lana Del Rey, Kanye West și alții.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod