După Monte Carlo, Alexandru Ciucu plănuiește un show de modă în premieră mondială pe Podul Artelor din Paris

Alexandru Ciucu plănuiește ca în urma succesului înregistrat la Monte Carlo, să organizeze un show de modă, în premieră mondială, pe celebrul Pod al Artelor din Paris. Designerul, care a primit titulatura de „Ambasador al modei românești peste hotare” în cadrul Galei Eva.ro, țintește capitala Franței ca următorul pas în lansarea liniilor sale vestimentare masculine și feminine de business, ceremonie și leisure peste hotare.
Astfel, Alexandru Ciucu se gandeste sa aleaga ca loc pentru viitoarea sa prezentare de modă unul din cele mai vizitate obiective turistice din Paris: Podul Artelor de pe Sena, locul unde mii de îndrăgostiți agață lacăte de plasa parapeților punându-și dorința de a fi împreună pentru toată viața. 

“Este locul de care m-am îndrăgostit, aflat în inima Paris-ului, la doi pași de Louvre, de grădinile Tuileries și de Notre Dame. Ador să mă plimb pe malul Senei, să vizitez tarabele pictorilor și a anticarilor și să intru în ritmul lejer, relaxant al Parisului boem.
Este locul unde îmi doresc să organizez una din următoarele prezentări. Momentan, împreună cu unul din colaborarorii mei francezi, suntem în punctul de a decide dacă facem acest show în aer liber, pe Ponts des Artes, sau în incinta uneia din cladirile celebre din Paris”
, declară Alexandru Ciucu.

Dacă va alege prima variantă, printre spectatorii prezentării se vor afla, nu doar reprezentanți ai caselor regale, ambasadori, oameni de afaceri, artiști și stiliști de modă, așa cum a fost cazul show-urilor de la Monte Carlo, ci și publicul larg, turiști care se vor afla în acele momente în preajma cunoscutului pod al artelor. 

Alexandru Ciucu este, din 2010, furnizor oficial al Casei Regale a României, iar recent a primit titlul de maestru din partea Majestății Sale Regele Mihai. 
Este de altfel, cel mai cunoscut designer de costume masculine premium din România, creaţiile sale vestimentare fiind apreciate şi peste hotare, în special pe Coasta de Azur, singurul loc din Europa care reuneşte elitele mondiale din toate domeniile: reprezentanţi ai monarhiilor, oameni de afaceri, actori, artisti, oameni politici, designeri şi sportivi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod