Duffy, marea castigatoare la Brit Awards

19 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Duffy, marea castigatoare la Brit Awards

Duffy a plecat acasa cu trei premii, printre care si "Cel mai bun album", pentru "Rockferry".

"Nici nu pot sa va spun ce inseamna aceste premii pentru mine, dupa cinci ani de munca", a declarat cantareata publicului din Earl's Court, Londra, potrivit People.com.

Duffy a mai castigat distinctii si pentru "Cea mai buna artista" si "Cel mai bun artist nou".

La decernarea Brit Awards, considerate versiunea britanica a Grammy, "Kings of Leon" a primit titlul "Cel mai bun grup international", iar "Only by the Night", a fost desemnat cel mai bun album international.

Kanye West a primit titlul de "Cel mai bun artist international", in timp ce Katy Perry a primit distinctia pentru "Cea mai buna cantareata internationala".

Printre castigatori s-au mai numarat si Paul Waller ("Cel mai bun cantaret britanic") si trupa Iron Maiden ("Cea mai buna trupa britanica live").


La ceremonie au fost prezenti si cei de la U2, care au interpretat nou single - "Get On Your Boots" - ce va fi inclus pe albumul pe care il vor lansa in curand, dar si The Pet Shop Boys, care au primit premiul pentru intreaga cariera, si au interpretat cateva hituri, acompaniati de Brandon Flowers, de la The Killers, si Lady Gaga.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod