A fost infiintat Teatrul de Magie

19 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Este prima institutie din Romania care aduce in atentia publicului arta magiei, propunandu-si sa o promoveze ca arta de spectacol si sa dezvaluie spectatorilor diversitatea stilurilor acesteia: magie general, close-up, animal magic, mentalism, magie de scena, iluzii etc.

"Ca actor care a descoperit magia, m-am regasit in cuvintele lui Robert Houdin care spunea ca magicianul nu e un clovn, ci un actor care interpreteaza un rol, cel al magicianului. Mi-am dorit foarte mult sa aduc publicului roman aceasta forma de manifestare culturala, iar Teatrul de Magie reprezinta inceputul materializarii acestei dorinte.
Nu avem inca spatiu sau fonduri, ci doar multe proiecte si convingerea ca vom gasi oameni si autoritati care sa creada si sa sustina demersul inceput de noi", declara Andrei Teasca, membru fondator Teatrul de Magie.

Primul proiect al Teatrului de Magie, spectacolul "Magic Show", gazduit de teatrul Nottara se bucura de mare succes, fiecare reprezentatie avand un public numeros, care descopera trucuri, iluzii si momente de magie care se impletesc cu muzica, dans si care se intampla, pentru prima data, pe viu si atat de aproape de el.

Urmatorul spectacol va avea loc luni, 23 februarie, la Teatrul Nottara, sala Eugen Lovinescu, incepand cu orele 19:00.
Andrei Teasca va avea alaturi pe balerina Stefania Banica si doi tineri magicieni, Vlad Grigorescu si Paul Lungu. Biletele se pot cumpara de la casa de bilete a teatrului Nottara sau de pe siteul www.bilete.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod