Dosarul lui Michael Jackson, facut public de FBI

23 Decembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Dosarul lui Michael Jackson, facut public de FBI

FBI a facut publice, marti, circa 300 de pagini din dosarul lui Michael Jackson, intocmit in perioada in care acesta era cercetat in urma acuzatiilor de pedofilie, documente care detaliaza rolul jucat de politia federala americana in acest caz, informeaza Mediafax.

Dosarul nu ofera noi informatii despre cauzele decesului "regelui muzicii pop". Aceste pagini, publicate la cererea presei americane, prezinta si o tentativa de extorcare a unui vagabond, care, in 1992, s-a dat drept fiul nasului mafiei new-yorkeze John Gotti si l-a amenintat cu moartea pe Michael Jackson.
Initial, acesta a fost declarat lipsit de discernamant, insa in cele din urma a pledat vinovat la acuzatia de trimitere de scrisori de amenintare si a fost condamnat la doi ani de inchisoare.

Numeroasele pagini arata si modul in care FBI a participat, intre 1993 si 2003, la anchetele efectuate in urma acuzatiilor de agresare sexuala a unor minori aduse cantaretului, care a fost in cele din urma achitat, in 2005, dupa un proces controversat.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod