Dosarele X redeschise: Agentul Scully e lesbiană

Gillian Anderson, cunoscută pentru rolul din serialul "Dosarele X", a pozat sexy la 43 de ani şi a făcut declaraţii inedite.

Gillian Anderson, cunoscută pentru rolul Agentului Scully din serialul "Dosarele X", a pozat sexy la 43 de ani şi a făcut declaraţii inedite.

Actriţa a declarat în revista OUT că a avut relaţii de lesbianism atunci când era mai tânără. Ea a mărturisit că totul a început atunci când era adolescentă şi s-a mutat din Marea Britanie în SUA. "Am avut o relaţie cu o fată mult timp atunci când eram la liceu", a spus ea. Gillian și-a dat seama însă că se simţea mult prea atrasă de bărbaţi pentru a fi o decizie definitivă, relatează cotidianul Daily Mail.

Actriţa a adăugat că a mai avut şi alte relaţii cu femei, dar acestea au fost excepţii, şi nu regula de bază.

De-a lungul celor nouă sezoane ale serialului "Dosarele X", actriţa Gillian Anderson a primit Premiul Emmy, Globul de Aur şi premiul decernat de Sindicatul actorilor americani.

După încheierea serialului, actriţa a jucat în câteva lungmetraje - "The House of Mirth" (2000),  The Mighty Celt" (2005) şi "Ultimul rege al Scoţiei" (2006) - dar şi în televiziune, fiind nominalizată la premiile BAFTA, Emmy şi Globul de Aur pentru rolul Lady Dedlock din serialul "Casa umbrelor/ Bleak House" (2005), produs de BBC, informează agenția Mediafax.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod