Doru Todoruț: "Primesc tot felul de propuneri de aventuri de o noapte"

Recent divorțat, solistul trupei Deepcentral a mărturisit că primeşte numeroase propuneri indecente. El a explicat de ce le refuză pe toate.
La începutul anului, Doru Todoruț a divorțat a divorţat de Rocsana, după o căsnicie de cinci ani. Artistul a dezvăluit că i se fac multe propuneri indecente, lucru care nu-l încântă.

"Egalitatea dintre sexe a început să fie înţeleasă prost. Suntem egali, suntem diferiţi, dar nu inversăm rolurile! Primesc tot felul de propuneri de aventuri de o noapte pe Facebook, tot mai dese, pe care le refuz ca o femeie cu principii pentru simplul motiv că nu ştiu în ce mă bag", a explicat el.

"Ideea mă incită uneori, pentru că respectivele nu arată rău, de obicei, însă chiar aşa? Poate sunt prea conservator sau prea precaut, dar îmi place să mă simt bărbat, să am eu controlul, să decid eu când, unde şi cum.
Îmi place să mă simt vânător, cu toate riscurile ce decurg de aici. Cum să mă chemi mâine, la un anume hotel din Capitală, la 01:00 <<să ne-o t****m>>? Mai aştept doar să mi se spună şi suma dacă ezit",
a adăugat el.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod