Divorţul lui Şerban Ionescu se transformă în război

Avocatul Cătălin Dancu o acuză pe Magda Catone de dezinteres faţă de situaţia actroului. Apărătorul spune că ea nu îşi doreşte o rezolvare pe cale amiabilă a divorţului.
Avocatul Cătălin Dancu o acuză pe Magda Catone de dezinteres faţă de situaţia actorului. Apărătorul spune că ea nu îşi doreşte o rezolvare pe cale amiabilă a divorţului.

"Acţiunea de divorţ conţine şi cererea de partaj însă va trebui să terminam întâi divorţul pentru ca apoi să facem şi partajul. Durata divorţului depinde de doamna Catone dar ea nu vrea să rezolvăm amiabil, deci nu se va termina repede. Face lucrul ăsta din răutate, deja nu mai are legatură cu raţiunea şi cu bunul simţ.
E o vrăjală că-l iubeşte. Înainte să plece Şerban din ţară, eram cu el la spital, a venit şi ea iar în momentul în care m-a văzut s-a albit la faţă şi a plecat cu toata viteza. Şerban a rugat o de dinainte să divorţeze pe cale amiabilă dar ea nu doreşte. Între timp, nu a mai dat niciun semn aşa că nu putem să rezolvăm decât la tribunal"
, a declarat Dancu pentru ziarul Cancan.

Deşi relația cu Magda este ruptă definitiv şI irevocabil, cea cu fiul său rămâne în continuare strânsă: "Chiar dacă Magda ar vrea să vină în vizită la Şerban, el nu ar accepta din moment ce a declarat că merge înainte cu divorţul.
Fiul lui în schimb, îl vizitează des, vorbesc zilnic la telefon, a fost chiar şi în Germania la el".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod