Dianne Reeves, indragostita de flori

4 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Dianne Reeves, indragostita de flori

Pe toata durata sederii sale la Bucuresti, artista doreste sa fie inconjurata de flori proaspete. Organizatorii, Asociatia Culturala Teocta si Kompas Events, ii vor pune la dispozitie aranjamente de trandafiri albi si crini imperiali.

Florile vor fi pozitionate atat in camera de hotel a artistei, cat si in cabina sa de la Sala Palatului si pe scena. De asemenea, Dianne Reeves va fi asteptata de organizatori la aeroport cu buchete impresionante de flori.

Dragostea pentru flori a Diannei Reeves i-a fost insuflata de mama sa (acum in varsta de 83 de ani), pentru care diva jazz are un adevarat cult.

Dianne Reeves se afla in turneul de promovare a albumului sau "When You Know", care a inceput pe 16 ianuarie in Columbus, Ohio (Statele Unite ale Americii) si se va termina pe 22 mai la Bern, Elvetia.
In cadrul acestui turneu mondial, diva muzicii jazz va concerta si in Bucuresti pe data de 9 mai (Sala Palatului, ora 20.30). Turneul va cuprinde nu mai putin de 33 de locatii, in intreaga lume.

Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete a Salii Palatului, magazinul Muzica, reteaua Diverta. On-line acestea vor fi disponibile pe site-urile www.biletoo.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro. Acestea au preturi cuprinse intre 200 si 50 RON.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod