Diane Lane şi Josh Brolin s-au despărţit

de Daniel Dumitrescu, 22 Februarie 2013

Actorii urmează să divorţeze, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat opt ani, au anunţat, joi, agenţii de presă ai celor două vedete americane.
Potrivit unei surse, despărţirea cuplului a fost una amiabilă, iar decizia a fost luată de comun acord.

Acest divorţ va fi cel de-al doilea, atât pentru Diane Lane, cât şi pentru Josh Brolin. Cei doi nu au copii împreună., informează Mediafax.

Diane Lane, în vârstă de 48 de ani, a fost căsătorită în perioada 1988 - 1994 cu actorul Christopher Lambert, cu care are o fiică, Eleanor Jasmine.

Josh Brolin, în vârstă de 45 de ani, a fost căsătorit între anii 1988 şi 1994 cu actriţa Alice Adair, cu are are doi copii: Trevor Mansur, născut în iunie 1988, şi Eden, născut în 1994. Starul american a fost logodit pentru şase luni şi cu actriţa Minnie Driver.

Diane Lane, care a fost nominalizată la premiul Oscar pentru rolul din filmul "Infidela/ Unfaitfhful", din 2002, şi Josh Brolin, s-au căsătorit în august 2004, după ce s-au cunoscut prin intermediul cântăreţei Barbra Streisand - mama vitregă a actorului, după căsătoria acesteia cu James Brolin.

Josh Brolin s-a remarcat în câteva lungmetraje bine primite de public şi de criticii de cinema, precum "Nu există ţară pentru bătrâni", "În valea terebinţilor", "Gangster american", "Milk - Preţul curajului", "Adevăratul curaj" şi "Bărbaţi în negru 3".
Starul american a putut fi văzut recent pe marile ecrane în drama "Elita gangsterilor".


Foto: AFP/Mediafax

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod