Delia Antal a vrut să se sinucidă

Actriţa a fost la un pas să-și ia viața în urmă cu câţiva ani, după ce s-a despărţit de bărbatul pe care îl iubea.
În urmă cu nouă ani, Delia Antal a trăit o mare dezamăgire în dragoste. Deşi lucrurile mergeau bine şi relaţia ei se îndrepta cu paşi repezi spre altar, actriţa s-a despărţit de bărbatul cu care voia să se căsătorească, relatează ziarul Click!.

"Hotărâsem să ne mutăm la Londra, să pornim de la zero şi să ne construim o familie. L-am iubit cu toată fiinţa mea. Chiar ne-am făcut atunci şi verighetele pentru nuntă, dar când să vină ziua plecării, a dat înapoi şi m-a trimis singură la Londra", a povestit ea.
 
"După ce am plecat din ţară nu mi-a mai răspuns la telefon.
Îmi venea să mă sinucid, eram îngrijorată că a păţit ceva, nu puteam să cred că el nu ar fi dorit să vorbească cu mine. Doar speranţa că o să îl văd curând că va veni la mine m-a mai ţinut în viaţă, dar nu a venit niciodată! Mai târziu am aflat că umbla cu alte femei"
, a relatat Delia Antal despre experiența ei dramatică.

După acest episod trist, actriţa a fost susținută de familia ei, care a ajutat-o să meargă mai departe şi să-şi continue cariera, relatează ziarul citat. 



Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Septembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • trapaluk pe 20 Sep 2013, 20:27
    deh

    e plina lumea de porci, lololololol

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod