Delia Antal a fost violată în adolescență

Actriţa şi regizoarea care îşi va lansa în această toamnă filmul de debut, "D'ORA", a dezvăluit că a trecut prin această experiență dură la vârsta de 17 ani.
Ea a povestit că a fost violată de un băiat cu care era prietenă de un an și jumătate, care a profitat de inocenţa ei. Episodul i-a marcat adolescenţa şi pe care l-a cuprins şi în cartea sa de debut, "D'ORA", pe care o va ecraniza în filmul cu același nume.

"Prima noapte de dragoste a fost un calvar pentru mine, când te gândeşti că ar fi trebuit să fie foarte specială şi memorabilă, a mea nu a fost tocmai cum am visat. Ieşeam cu un băiat de un an şi câteva luni şi nu am vrut să merg până la capăt cu el, deoarece pe atunci aveam doar 17 ani şi jumătate, nu eram încă majoră. La un moment dat, el a profitat de ocazie şi de naivitatea mea şi s-a întâmplat împotriva voinţei mele! Apoi, în loc să mă despart de el şi să merg la poliţie să-l denunţ pentru ce mi-a făcut, l-am iertat, crezând că o să mă căsătoresc cu el, dacă tot mi-am pierdut virginitatea cu el", a mărturisit Delia Antal.

Actrița stabilită de nouă ani în Londra a explicat de ce a dezvăluit această întâmplare nefastă din trecutul său: "Mi-aş dori să pot da timpul înapoi, sunt atâţia escroci care profită de fete tinere şi le ameninţă şi ele din cauza ruşinii nu fac nimic. I-aş trage pe toţi în ţeapă ca Vlad Ţepeş şi aş încuraja toate femeile şi toţi copiii care sunt abuzaţi să spună cu voce tare, poate chiar voi face ceva să îi ajut pe viitor şi să trag astfel un semnal de alarmă pentru că am auzit nenumărate cazuri, veţi fi surprinşi, chiar în cercurile mele şi chiar ale unor persoane foarte cunoscute din România. Mă sacrific eu să spun, nu îmi este ruşine, pentru că, cu siguranţă, se vor trage semnale de alarmă şi sper să ajut că aceste acte criminale ale acestor bărbaţi fără Dumnezeu să scadă!".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Septembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod