De ce s-au certat Andreea Bănică și Simona Pătruleasa

O prietenie frumoasă din showbiz-ul autohton s-a dus pe apa Sâmbetei din cauza banilor. Nedespărţite la evenimente publice, Andreea Marin și Simona Pătruleasa au devenit victime colaterale ale scandalului care a izbucnit între Ștefan Bănică și Sabin Ivanof, soţul prezentatoarei de la Kanal D.

Ivanof a declarat pentru ziarul Click! că Andreea și Simona nu mai au o relație apropiată. "Vă dați seama că și relația dintre ele a fost afectată", a spus Sabin.

Fraţii Bogdan şi Sabin Ivanof au rupt prietenia cu Ştefan Bănică şi îl acuză pe solist că le-a provocat o pierdere uriaşă, de 1,4 milioane de euro, după ce au construit împreună un bloc cu patru etaje pe strada Emanoil Porumbaru din cartierul bucureștean Aviatorilor. Cele două părţi se înţeleseseră ca după terminarea blocului, cele 10 apartamente să fie împărţite în mod egal şi vândute, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, relatează Click!.

Potrivit ziarului citat, Andreea Marin este și ea implicată în reglările de conturi dintre cei doi foști amici, fiindu-i atacat actul de partaj, deoarece în timpul construirii acelui bloc ea era soția lui Ștefan Bănică.



Ivanof a făcut referire şi la faptul că Andreea Marin ar fi fost şantajată de Ştefan Bănică cu acest credit, la care vedeta era co-debitor: "Asta era afirmaţia lui. Nu putea să aducă acel certificat fiscal din cauza divorţului. Andreea nu avea cum să iasă din acel contract şi tot anul 2012 s-au certat din acest motiv. Ea era obligată să nu divorţeze pentru a nu plăti partea ei de credit", a spus Ivanof pentru Click!.

De cealaltă pare, Ştefan Bănică spune că totul este o minciună şi a explicat detaliat, la emisiunea "Acces direct", cum stau lucrurile.

"Eu şi domnul Ivanof nu suntem prieteni, ci doar nişte oameni care ne cunoşteam de ani buni. Asta e singura afacere pe care am făcut-o în viaţa mea şi o regret amarnic.

Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe tata care îmi spunea că afacerile nu sunt de mine şi că eu trebuie să stau pe scenă şi atât, că acolo e locul meu", a spus el.

"Acum câţiva ani, domnul Ivanof mi-a sugerat să cumpăr un teren în centrul Capitalei, iar el să construiască un imobil pe el. Eu, fiind de bună credinţă, am zis să intru în această afacere. Noi am făcut un contract de asociere în care scrie negru pe alb că obligaţiile mele erau să pun la dispoziţie acest teren şi să îmi plătesc ratele lunare la banca pentru el. Domnul Ivanof se obliga să construiască un imobil, să plătească toate cheltuielile aferente acestei construcţii, iar apoi blocul trebuia vândut, eu urma să îmi acopăr creditul la banca, iar profitul rezultat să se împartă între cei doi asociaţi, adică eu şi el.
Ţeapa vine acum din partea cealaltă. Eu îmi plătesc ratele bancare şi acum pentru terenul pe care l-am pus la dispoziţie. În contractul de la notar scrie că dacă sunt întârzieri la construcţie, să se plătească penalizări. Am început să primesc telefoane şi mailuri de la oamenii care lucrau la imobil şi se plângeau că nu îşi primesc banii şi că e vina mea. Eu încercam să le explic că nu e vina mea şi că nu trebuie eu să plătesc"
, a povestit Bănică Junior.

"Am fost tărăgănat prea mult. Trebuia să se facă într-un an şi construcţia nu s-a terminat nici acum aşa cum scrie în contract. Pe lângă asta, a trebuit să plătesc din buzunar şi utilităţi şi alte chestii la acest imobil. Această tărăgănare a dus la scăderea preţului pentru aceste imobile şi asta nu îmi mai convine.
El a venit cu tot felul de hârtii la mine, că am să îi plătesc facturi. Păi ce facturi să îi plătesc eu? L-am angajat eu să facă ceva? El când a văzut că trebuie să plătească nişte bani, atunci a băgat firma în insolvenţă. Acum, las lucrurile în instanţă, să văd ce se întâmplă"
, a spus Ştefan Bănică la "Acces Direct".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod