De ce s-a îngrăşat Andreea Marin

de Daniel Dumitrescu, 26 Octombrie 2012

Vedeta a surprins zilele trecute la un eveniment, când şi-a făcut apariţia cu câteva kilograme bune în plus. Ea a explicat motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru.

Andreea Marin a spus pentru emisiunea "Poveştiri adevărate" a că a lipsit mai mult timp de acasă, întrucât a fost în turneu cu acţiunea "Şcoala mamelor" şi nu a fost atentă la ceea ce măncâncă.

Vedeta este însă convinsă că va reuşi să slăbească peste aproape două săptămâni, după ce va termina campania caritabilă în care s-a implicat.

"Sunt într-un tur cu "Şcoala mamelor" şi  nu am timp să mă uit la ce mănânc. Dar când termin, într-o săptămână şi jumătate, cu acest turneu, am eu grijă să revin la greutatea normală", a declarat Andreea Marin în emisiunea de la Acasă TV.

Foto: Mediafax, Libertatea

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • alina pe 7 Nov 2012, 16:12
  buna

  Sa bea ceaiu canadian tea cu care a slabit Minodora

  0
  0

 • manu pe 27 Oct 2012, 17:34
  yeah

  pai e normal sa se ingrase dupa o varsta pe toate femeile se cam aseaza grasimea nu vad de ce ea ar fi exclusa...iar de slabit cam greu se intampla dupa o varsta.....plus ca raman semne ce nu pot fi sterse....acele urate vergeturi...bine asta are bani de toate...

  0
  2

 • kornelya pe 27 Oct 2012, 09:10
  ....

  arata foarte bine! cat se exagereaza...

  7
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod