De ce l-a bătut Solange Knowles pe Jay-Z

Solange Knowles l-a agresat pe Jay-Z, soţul surorii ei Beyonce, întrucât rapperul intenţiona să meargă singur, fără soţia sa, la o petrecere organizată de Rihanna.

După publicarea pe internet a unei înregistrări video care o prezintă pe artista în vârstă de 27 de ani în timp ce îl loveşte în mod repetat pe cumnatul ei într-un lift, după gala Met Ball de la New York, în presa americană au apărut numeroase speculaţii legate de motivele care au determinat-o pe Solange Knowles să adopte un astfel de comportament, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Potrivit presei internaţionale, rapperul Jay-Z ar fi dorit să continue petrecerea din acea seară, dar fără soţia sa, Beyonce.

Potrivit New York Daily News, cearta a început atunci când Jay-Z s-a supărat pe Solange, după ce doi prieteni ai acesteia s-au folosit de numele lui pentru a intra la o petrecere exclusivistă organizată la hotelul The Standard din Manhattan.

"Doi prieteni de-ai ei, care nu erau îmbrăcaţi pentru Met Ball, au venit la The Standard şi au făcut o scenă în holul hotelului", a declarat o sursă.

"Nu voiau să plece şi spuneau mereu că îl cunosc pe Jay-Z.

Pretindeau că erau oaspeţii lui, nu oaspeţii ei. Directorul hotelul s-a dus şi a vorbit cu Julius (bodyguard-ul lui Beyonce) şi i-a spus că există o problemă", a adăugat aceeaşi sursă.


Jay-Z s-a supărat foarte tare şi i-a spus lui Solange să nu se mai folosească de numele său, însă acea frază a făcut-o pe cumnata lui să se supere şi mai tare şi să plece de la petrecere.

În timp ce plecau din clădire, rapperul a spus că vrea să meargă la o altă petrecere, organizată în aceeaşi seară la clubul Up & Down de Rihanna, a dezvăluit o a doua sursă.

Potrivit presei americane, Jay-Z şi-a informat echipa de securitate că nu va avea nevoie de un bodyguard suplimentar, întrucât Beyonce urma să plece acasă, iar acest lucru a supărat-o pe Solange.

"Ea părea să fie beată şi foarte supărată şi l-a întrebat pe Jay: «De ce nu te duci şi tu acasă?», după care s-a îndreptat spre sora ei şi i-a spus: «De ce trebuie soţul tău să meargă într-un club chiar acum?»", a dezvăluit aceeaşi sursă.

Solange Knowles a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce îl ataca pe Jay-Z cu pumnii şi picioarele, în liftul hotelului Standard, din New York, în timp ce Beyonce asista uluită la întreaga scenă, potrivit unor imagini publicate de site-ul tmz.com.

Chiar şi la ieşirea din lift, Solange Knowles a continuat să îl atace verbal pe Jay-Z.

Atacul lui Solange Knowles a fost întrerupt doar de intervenţia unui bodyguard, care a intrat în cabina liftului şi a blocat-o pe cântăreaţa în vârstă de 27 de ani, în timp ce încerca să apese pe butonul de oprire a liftului.

Ulterior, cele două surori au fost surprinse urcându-se împreună în maşină, în timp ce Jay-Z a plecat separat, într-o altă maşină.

Cântăreaţa şi actriţa Solange Knowles, născută în 1986, în Houston, Texas, este sora mai mică a cântăreţei Beyonce.

A cântat de câteva ori cu formaţia Destiny's Child, înainte de a lansa primul ei album, "Solo Star", la vârsta de 16 ani. Al doilea său album de studio, "Sol-Angel and the Hadley St. Dreams" (2008), a ajuns pe locul 9 în topul Billboard 200 şi a fost foarte bine primit de criticii de specialitate, notează Mediafax. Cel mai recent EP al său, "True", a fost lansat în 2012, iar Solange Knowles intenţionează să lanseze cel de-al treilea album de studio anul acesta, la propria casă de discuri, Saint Records.Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod