De ce 09/09/2009 este o zi atat de speciala?

de Nicoleta Tarantus, 9 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
De ce 09/09/2009 este o zi atat de speciala?

Multe lucruri interesante se intampla in a noua zi din a noua luna a celui de-al noualea an din acest mileniu.

De exemplu, in America au loc casatorii cu un dolar, potrivit yahoo.com. In Florida, mai exact, un lant de magazine sarbatoreste ziua a noua a lunii a noua a anului 2009, casatorind noua cupluri pentru suma de 99 de centi, ilustrand astfel politica magazinului care nu vinde nimic mai scump de un dolar.

Dupa ceremonie, fericitii casatoriti vor primi cate un cec cu 99,99 dolari si vor fi trimisi intr-o limuzina spre o destinatie romantica din Los Angeles.

Respectivul magazin se mai angajeaza sa ofere 999,99 dolari unui copil nascut pe 9 septembrie, cu conditia ca acesta sa fie un bebelus in greutate de 9 livre si 9 once (4,3 kg).

Miercuri, 9 septembrie 2009, a noua zi din a noua luna a celui de-al noualea an din acest mileniu, era ziua in care, potrivit prezicatorilor britanici, lumea urma sa se sfarseasca, potrivit Daily Mail.

Au fost emise teorii despre conspiratiile extraterestrilor, culturile inchinate Apocalipsei, iar numerologii au discutat indelung despre ziua de 9 septembrie 2009.

Unii avertizau in legatura cu explozia epidemiei de gripa porcina, altii spuneau ca lumea va fi inghitita de o gaura neagra generata de acceleratorul de particule CERN din Elvetia.

Fanii Apocalipsei si-au pus mari sperante in ziua de 9 septembrie 2009, in special in Marea Britanie, unde 999 este numarul telefonic al serviciului national pentru urgente.

Pauline Rose, expert in numerologie, este de alta parere: "Noua este numarul implinirii si putem sa speram ca de acum inainte multe lucruri bune vor incepe sa se intample", a precizat ea.

Pe de alta parte, in China, zeci de mii de cupluri si-au legat destinele in aceasta miercuri, pentru ca data de 9 septembrie 2009 este considerata ca fiind aducatoare de noroc.

 

Credit foto: Daily Mail


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lush pe 20 Sep 2009, 11:21
    prostii prostii prostii

    lumea inca nu s-a invatat ca NIMENI nu poate prezice sfarsitu lumii? A fost anul 2000, a fost 09.09.2009, ce mai urmeaza? 2012? Sa fim seriosi, nu putem fi afectati de ceva supranatural, pe baza unor calendare facute de om.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod