David Guetta vine la Bucureşti

de Nicoleta Tarantus, 7 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
David Guetta vine la Bucureşti
În data de 15 octombrie, unul dintre cei mai populari artişti ai muzicii electronice, David Guetta concertează la Bucureşti. Evenimentul va fi găzduit de Romexpo.

DJ-ul a avut colaborări cu numeroşi artişti, printre aceştia numărându-se şi Black Eyed Peas, Akon şi Kelly Rowland. Guetta a fost nominalizat la patru premii Grammy şi a primit trofeul pentru melodia "When Love Takes Over" (feat. Kelly Rowland). La International Dance Music Awards a fost nominalizat la nu mai puţin de 10 categorii, ieşind învingător la patru din ele: Best Producer, Best European DJ, Best Pop Dance Song, Best Album.

Pentru concertul din 15 octombrie, cu începere de la ora 21.00, biletele pot fi achiziţionate în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange şi Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti) şi pe www.eventim.ro.
Primele 1000 de bilete vor avea un preţ special de 95 RON, următoarele bilete, până la cel cu numărul 5.000 fiind puse în vânzare la preţul de 110 RON. După epuizarea celor 5.000 de bilete, tichetele cumpărate în avans până în ziua evenimentului vor costa 120 RON, iar la intrare se va plăti 135 RON.


Organizatorii au scos la vânzare şi bilete VIP, în număr limitat, la preţul de 300 RO, şi SILVER VIP, în valoare de 160 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod