Dave Gahan a revenit pe scena

9 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Dave Gahan a revenit pe scena

Dave Gahan, solistul trupei Depeche Mode, a revenit pe scena luni seara, la Leipzig (Germania), alaturi de formatia sa, reluand astfel turneul intrerupt la jumatatea lunii mai, informeaza Mediafax. Turneul trupei Depeche Mode a fost intrerupt, pe 12 mai, dupa ce solistul, Dave Gahan, a inceput sa se simta foarte rau si a fost internat cu diagnosticul: gastroenterita. In urma analizelor s-a descoperit ca artistul avea si o tumoare canceroasa la vezica urinara pe care au si operat-o.

Din cauza acestei situatii, trupa a fost obligata sa-si amane concertele pe care ar fi trebuit sa le sustina la Istanbul (14 mai), Bucuresti (16 mai), Sofia (18 mai), Belgrad (20 mai), Zagreb (21 mai), Varsovia (23 mai), Riga (25 mai) si Vilnius (27 mai).

De asemenea, trupa si-a amanat concertele pe care trebuia sa le sustina pe 30 mai, la Londra, 2 iunie - Hamburg, 4 si 5 iunie - Dusseldorf si 2 iulie - Bergen, iar show-urile de pe 31 mai - festivalul Pinkpop si 7 iunie - Leipzig au fost anulate.

In ceea ce priveste reprogramarea concertelor pe care formatia le-a amanat saptamanile trecute, inclusiv cel de la Bucuresti, nu a fost luata nicio decizie.
Stabilirea unor noi date de concert depinde de disponibilitatea locatiilor, precum si de ruta turneului. Trupa isi sfatuieste fanii, in mesajul postat pe site-ul oficial, sa-si pastreze biletele la concertele amanate, acestea urmand sa fie valabile odata cu reprogramarea show-urilor.

Foto: Mediafax

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod