Dana Rogoz şi-a făcut singură rochia pentru botezul fiului ei

Vedeta şi-a botezat fiul în weekend şi a aranjat toate detaliile acestui eveniment. Ea și-a făcut singură rochia pe care a purtat-o sâmbătă, și care a fost foarte admirată.

"Legat de rochie, care a fost foarte lăudată şi vă mulţumesc pentru asta, să ştiţi că e o idee de-a mea (căci <<creaţie proprie>> sună prea pompos). Adică e de fapt o fustă din tul elastic (eu mi-am cumpărat materialul) croită aşa cum mi-am dorit, căreia i-am tăiat nişte fâşii din material, astfel încât să le pot prinde cum vreau eu. Sunt o mulţime de variante, dar eu în prima parte a zilei am ales să îmi prind acele fâşii în două funde mari, relaxate, pe umeri. Iar pe dedesubt este o jupă din dantelă pe care o am de vreun an sau poate mai mult de la H&M. În talie mi-am pus un cordon de catifea care să lege toată povestea şi să ofere un mix interesant de texturi", a explicat Dana pe blogul său.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod