Dana Rogoz, o mămică superbă - FOTO

Deşi a născut cu două zile înainte de termen, actrița arată neschimbată, plină de vitalitate şi de optimism.

Tânăra mămică îşi alăptează bebeluşul, despre care spune că este nu doar foarte frumos, ci şi foarte cuminte.

Dana a povestit pe blogul ei despre experiența nașterii. "Totul a decurs mult mai uşor decât îmi închipuiam, de la primele contracţii, la operaţie (la final am ales şi recoltarea de celule Stem), prima masă la sân, prima noapte, prima coborâre din pat… Credeam că o să fiu mai speriată, mai neîndemânatică, dar natura îşi face treaba", a scris ea.



Şi chiar şi-a făcut treaba bine pentru că, astăzi, vedeta a mărturisit în emisiunea "La Măruţă" că nu are de gând să angajeze o bonă care să o ajute să îşi îngrijească fiul. "Sunt mai echilibrată decât mi-am închipuit, aşa că nu îmi iau bonă. Sunt alături de mine Radu (soţul ei - n.r.) şi mama", a mai spus Dana Rogoz.

"Şi mă gândeam azi că nu există împlinire mai mare, nu există o realizare mai mare că asta. Tindem să credem prosteşte că în viaţă e mai important să atingi nu ştiu ce ţintă foarte sus pusă, să fii cel bun, cel mai tare, cel mai mare, să fii unicul…şi de fapt niciuna dintre aceste realizări <<unice>>, inaccesibile, nu se compară cu aducerea pe lume a unui copil, cel mai natural şi extraordinar de aproape de divinitate moment, pe care îl poate trăi teoretic orice părinte. Vă las acum, mă întorc la Vlăduţ, Perfectu’ nostru drag!", a încheiat Dana.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod