Dana Rogoz a visat-o pe Mica: "Îmi spunea că e bine"

Fosta colegă a Michaelei Niculescu de la Abracadabra a scris pe blogul ei că în noaptea de joi spre vineri a visat-o pe Mica și i-a spus aproape tot ce nu reușise să-i transmită când încă se mai afla în viață.
"Azi noapte, am visat-o și îmi spunea că îi e foarte bine, că a depășit orice obstacol... și râdea de toate grijile pe care ni le făcusem cu toții pentru ea. I-am spus aproape tot ce aș fi vrut să-i spun dacă ea încă mai era conștientă", a povestit Dana Rogoz.

"Îmi părea cumva rău că nu am mai dormit măcar puțin pentru a-i spune mai multe, căci era singura cale prin care o puteam face. Cuvintele sunt de prisos", a încheiat vedeta.

Michaela Niculescu, Mica aşa cum o alintau toţi cei care o iubeau, a murit joi după-amiază la Spitalul Clinic Fundeni, din Capitală.
Prinţesa de la Abracadabra a pierdut lupta de mai bine de un an cu ciroza hepatiă de care suferea.

"Am fost alături de ea până în ultima clipă şi vom fi în continuare alături de părinţii ei. Mica va fi înmormântată duminică la cimitirul Colentina", a declarat pentru ziarul Click! "Magicianul" Marian Râlea.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod