Dan Negru, sătul de evenimentele mondene: "Nu mă mai căutaţi"

Prezentatorul TV detestă să fie invitat la diverse evenimente. Pentru a nu mai fi nevoit să anunţe de fiecare dată că nu doreşte să participe la asemenea acţiuni, el a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj elocvent.
Dan Negru îi roagă astfel pe organizatorii de evenimente să nu-l mai includă pe listele lor: "Îi rog pe toţi cei care mă invită zilele astea la evenimentele mondene de sfârşit de an, cu premii, cu vedete şi sărăţele: NU MĂ MAI CĂUTAŢI! NU am mers NICIODATĂ la vreun eveniment monden. NU vreau să primesc premii, nici să mănânc sărăţele..."

"Anul trecut am luat premiul APTR doar ca să le spun celor de acolo că gala lor - APTR - e o porcarie. Acum 16 ani, un director de televiziune mi-a spus că dacă vreau să rezist în lumea asta trebuie să devin sociabil, să particip la mondenităţi, să am prieteni mondeni.
I-am spus că teoria lui e un c...t. (iertaţi-mi vorba, dar asta era). Au trecut 16 ani, timp în care showurile mele au făcut performanţa an după an, fără să merg la petreceri şi fără să am prieteni mondeni. Aşa că, NU mă mai căutaţi. Nu–mi daţi premii, nu-mi daţi invitaţii, nu vreau sărăţele...Teoria sefului meu, de acu 16-17 ani rămâne un c…"
, a mai scris prezentatorul de la Antena 1.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Decembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod