Dan Negru a rămas fără emisiune: „La capăt de drum, mulțumesc!“

După multe sezoane de succes, show-ul "Next Star" nu va mai fi produs si difuzat de Antena 1. Din toamnă, prezentatorul TV va lucra la un nou proiect.
"Din toamnă încep un nou proiect tv. Fără copii! Next Star a fost anul trecut cea mai googalită emisiune de tv a Antenei 1, potrivit datelor oficiale publicate de Google. Audienţele Next Star au fost mult peste aşteptări. Acu’ pot să mărturisesc: când Next Star era doar o idee, mulţi colegi de breaslă mă compătimeau, spundu-mi că am să-mi rup gâtul riscând într-un show cu copii în prime-time. Puţini îmi dădeau vreo şansă de supravieţuire, mai cu seamă că formatul era original 100%.
Acu’ rămâne un loc liber pentru un kids show pe piaţă tv din România"
, a scris Negru pe pagina lui de Facebook.

"Din decorurile show-urilor tv pe care le-am părăsit am luat mereu câte un obiect de decor. Am o mare colecţie în pod, de la globul pe care-l învârtea Mama Natură la Ciao Darwin până la un acvariu din Academia Vedetelor. Din Next Star am păstrat o parte din bucuria lui Omar sau a Elenei, din lacrimile Ioanei sau din ochiifara lumina a lui Alex. Şi am speranţa că peste vreo 60 de ani, nişte bunici vor poveşti nepoţilor despre fenomenul Next Star...
E mai uşor să construieşti un copil puternic decât să repari un matur stricat. La capăt de drum, mulţumesc!"
, a mai scris realizatorul TV.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod