Dan Bittman îi acuză de malpraxis pe medicii austrieci

Cântărețul îi acuză de malpraxis pe medicii de la spitalul din Viena, după ce, la două luni de la operaţie, nu şi-a recăpătat încă vocea.

Cântărețul îi acuză de malpraxis pe medicii de la spitalul din Viena, după ce, la două luni de la operaţie, nu şi-a recăpătat încă vocea.

Pierderile sunt foarte mari, iar Bittman spune că se gândeşte să-i dea în judecată pe medici, informează realitatea.net. "Da, cred că e malpraxis", a spus solistul.

Cântăreţul recunoaşte pentru prima dată că este supărat pe medicii de la Viena care l-au operat de stenoză carotidiană, în octombrie. Recuperarea ar fi trebuit să dureze 10 zile, dar de atunci au trecut mai multe luni.

Din această cauză, trupa Holograf a mai amânat concertele pentru încă jumătate de an, până în vară.

"E un medic de origine chineză care-mi face acupunctură. Când m-am dus la el a zis "Ţinţi luni, ţinţi luni", a declarat Bittman.

Cântărețul şi-ar putea recupera vocea abia în luna martie. Holograf şi-a anulat însă toate concertele până în vara anului viitor, iar pierderile calculate s-ar ridica până acum la 200.000 de euro, plus alte câteva zeci de mii pierdute din octombrie şi până acum, relatează site-ul realitatea.net.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Decembrie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pollet_a pe 27 Dec 2012, 21:58
    Pacat......

    Cat este tara asta de mare, nu ai gasit un medic pe masura, la banii tai ? Deh....ce ti-este si cu vedetele astea..... Imi pare foarte rau pentru ca te-am admirat ani de-a randul, am adorat si inca o ador muzica ta. Poate s-ar mai putea face ceva....sper. Sa dea Dumnezeu !

    1
    0

  • mariana pe 24 Dec 2012, 09:21
    pacat

    Pt Dan Bitman imi pare rau. Pacat! Sa-ti pierzi vocea nu e un lucru simplu. Dar, pe de alta parte, dupa deranjul din '89 toti, cum trag un partz...hop la Viena....

    1
    0

  • cristi pe 23 Dec 2012, 12:16
    ...nu bate cu bota!!!

    frate ,daca umbli la nii tai cu pitipoance in loc sa ai grija de familie si de copii,asa patesti!!!sa ramai fara voce ,sa strigi ca un castrat dupa vagaboande!!!la munca cu tine!!!

    0
    0

  • elena pe 23 Dec 2012, 10:30
    dan bitman !

    Crezi ca in tara noastra nu gaseai totusi medici capabili si profesionisti sa te opereze in problema ta? eu sunt convinsa ca da si ca acum erai bine dar asa suntem noi; tot ce e strain este mai bun...nu intotdeauna... Multa sanatate!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod