Cum a încercat Paris Jackson să se sinucidă

Paris Jackson, fiica în vârstă de 15 ani a cântăreţului Michael Jackson, a fost spitalizată miercuri la Los Angeles după ce a încercat să se sinucidă tăindu-şi venele de la încheietura mâinii drepte şi luând un număr mare de analgezice, susţine site-ul TMZ.
Fiica adolescentă a megastarului american se simte bine din punct de vedere fizic, potrivit unei surse din anturajul familiei Jackson, care a cerut să i se respecte viaţa privată.

Paris Jackson a încercat să îşi secţioneze venele de la încheietura mâinii drepte cu un cuţit şi a lăsat un mesaj evocând sinuciderea, a precizat site-ul TMZ.com, specializat în publicarea de informaţii despre celebrităţi. Paris a luat şi un număr mare de medicamente împotriva durerii (analgezice), afirmă sursa citată de agenţia Mediafax

Adolescenta, al cărei tată celebru a murit în 2009, "a încercat să îşi facă o tăietură", a indicat o sursă apropiată de familia Jackson, care a preferat să îşi păstreze anonimatul. "A simţit nevoia de a-l avea pe tatăl ei alături de ea (...) A fost deja tratată în trecut pentru depresie, iar acest gest seamănă cu un adevărat strigăt de ajutor", a adăugat aceeaşi sursă.

"Acum se simte bine, starea ei nu este gravă", a precizat aceeaşi sursă.

Adolescenta Paris Jackson, care suferă de depresie şi a vorbit deja despre gândurile ei suicidare în trecut, va rămâne internată pentru trei zile într-o unitate psihiatrică a spitalului, potrivit aceleiaşi surse.

Paris a scris marţi seară următorul mesaj pe contul ei de Twitter: "Ieri, toate problemele mele păreau că au dispărut, dar azi se pare că ele au revenit şi că vor rămâne".
Într-un alt mesaj, tânăra se întreba "de ce oare lacrimile sunt sărate".

Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei, reprezentanţii acesteia au intervenit într-o locuinţă din Calabasas, unde locuieşte Paris Jackson, în apropiere de Los Angeles, la primele ore ale dimineţii de miercuri, pentru "o problemă medicală". Ei nu au precizat identitatea persoanei vizate.

Într-un comunicat, bunica ei, Katherine Jackson, în vârstă de 83 de ani, afirmă că "Paris se simte bine din punct de vedere fizic şi primeşte îngrijirile medicale corespunzătoare". "Vă rog să îi respectaţi viaţa privată şi pe aceea a familiei sale", a adăugat ea.

"Să fii o persoană sensibilă la vârsta de 15 ani reprezintă deja un lucru dificil, indiferent cine sunteţi. Este cu atât mai dificil atunci când pierzi persoana care îţi este cel mai aproapiată", a adăugat Katherine Jackson, implicată în această perioadă într-un proces împotriva companiei AEG, organizatoarea unei serii de concerte pe care Michael Jackson urma să le susţină la Londra începând din iulie 2009.

Mama lui Paris, Debbie Rowe, fosta soţie a "regelui muzicii pop", a declarat la rândul ei: "Suntem recunoscători pentru toate gândurile de bine pentru Paris şi cerem să respectaţi viaţa privată a familiei sale."

Potrivit TMZ.com, care a dezvăluit această informaţi şi a fost primul site din lume care a anunţat moartea lui Michael Jackson, în 2009, Paris Jackson a sunat la un număr creat special pentru persoanele care încearcă să se sinucidă, iar persoana care a răspuns la acel apel telefonic a contactat apoi serviciile de urgenţe.
TMZ a publicat pe site-ul său un mesaj audio în care se aude vocea recepţionistei spunând: "Supradoză. Poliţia soseşte".

Potrivit TMZ.com, Paris Jackson a fost scoasă pe o targă din vila în care locuieşte.

Paris Jackson, care mai are doi fraţi - Prince şi "Blanket" -, urmează să îşi facă debutul în cinematografie cu un prim rol în filmul "Lundon's Bridge and the Three Keys", notează Mediafax.

Regizorul filmului, Dennis H. Christen, a declarat pentru AFP că filmările nu au început încă. "Paris s-a antrenat pentru a juca acest rol în ultimii doi ani şi a devenit foarte talentată. Este o tânără actriţă plină de viaţă. Avem speranţi mari pentru ea cu acest rol", a spus acesta.

Bunica ei, Katherine, este implicată în această perioadă într-un proces la Los Angeles contra companiei organizatoare de concerte AEG, căreia familia Jackson îi reproşează că a dat dovadă de neglijenţă atunci când l-a angajat pe medicul Conrad Murray, condamnat în 2011 pentru omucidere involuntară şi considerat vinovat de moartea cântăreţului Michael Jackson.

Paris a fost citată ca martor în acest proces, care este în curs de desfăşurare şi va dura câteva luni.

După moartea lui Michael Jackson în 2009, mama acestuia, Katherine, în vârstă de 83 de ani, a fost numită tutorele copiilor starului, conform dorinţei acestuia, exprimată în testamentul său.
Bunica celor trei împarte custodia copiilor cu vărul acestora, TJ, care a devenit tutore temporar, după ce Katherine Jackson a fost dată dispărută, în luna iulie a anului trecut. Rudele lui Katherine Jackson au raportat absenţa acesteia după ce femeia nu i-a mai văzut pe nepoţii săi timp de 10 zile. Ulterior, mama lui Michael Jackson a spus că, în această perioadă, s-a relaxat într-o staţiune.

Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii lui Michael Jackson, mama cântăreţului şi câteva organizaţii de caritate. Avocatul John Branca şi producătorul muzical John McClain au fost numiţi administratori ai fondului, într-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp înainte de a muri.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare, noteayă Mediafax.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Iunie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sebi pe 7 Iun 2013, 17:04
    Interesant subiect de "divertisment" pentru Eva...

    Ar fi doua aspecte de mentionat. In primul rand pe cine intereseaza cum a incercat sau incearca cineva sa se sinucida, prezentand detalii de genul mana stanga, vena dreapta, cutit, etc? Este o anomalie care se intampla in presa "romaneasca" din punct de vedere deontologic pentru a alerga dupa subiecte "de senzatie" doar pentru redactori, copiate dupa site-uri straine cu alti redactori avizi de senzatie. Eu as propune la Eva sa creati o sectiune "Ghid de Sinucideri si Vatamari Corporale" cred ca ar mai sugestiv si usor de cautat pentru amatorii de senzatii tari. Mult succes.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod