Crosul Petrom, la a V-a ediţie

14 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Crosul Petrom, la a V-a ediţie
Duminică, 26 septembrie 2010, va avea loc cea de a V-a ediţie a Crosului Petrom. Şi în acest an, compania îşi menţine promisiunea de a construi un metru de pistă de biciclete pentru fiecare participant la Cros. Astfel, Petrom doreşte să încurajeze responsabilitatea socială individuală şi să vină în întâmpinarea iubitorilor de sport, oferindu-le oportunitatea să facă mişcare în aer liber.

 
"Participantii la Crosul Petrom ne-au ajutat să construim, în ultimii 2 ani, mai mult de 4 km de pistă de biciclete în Bucureşti. Şi pentru că acest parteneriat s-a dovedit a fi unul de succes, îl vom continua. Sperăm să mărim numărul traseelor deja amenajate în Parcul Herăstrău şi parcul Titan şi, pentru asta, aşteptăm şi în acest an un număr cât mai mare de alergatori"
, spune Mona Nicolici, CSR Manager Petrom.


Anul acesta competiţia se va desfăşura în jurul Palatului Parlamentului. Traseul este următorul: Bulevardul Libertăţii, Calea 13 Septembrie, Strada Izvor, Bulevardul Naţiunile Unite, cu sosire pe Bulevardul Libertăţii, intersecţia cu Bulevardul Unirii. Startul Crosului se va da la ora 11:00, iar concurenţii se pot înscrie în Piaţa Constituţiei, începând cu ora 8:30. Categoriile de vârstă sunt: juniori (cu două subcategorii: 10-14 ani şi 15-18 ani), seniori (cu trei subcategorii: 19-34 ani, 35-44 ani, 45-59 ani) şi veterani (peste 60 de ani).

 
Premiile oferite constau în 4800 de litri de combustibil la categoriile seniori şi veterani (locul I: 300 litri de benzină, locul II: 200 litri de benzină, locul III: 100 litri de benzină) şi cadouri speciale pentru juniori (locul I: bicicletă, locul II: cub de fitness pentru fete sau set de rachete de tenis pentru băieţi, locul III: sistem de antrenament fitness).  Tombola din acest an vă aşteaptă cu 100 de premii surpriză.

 
Anul acesta am adăugat activităţi sportive şi demonstraţii artistice: escaladă, lupte, fitness, ciclism, tenis, baschet, freestyle football, kangoo jumps, rolling balls.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Denisa pe 15 Sep 2010, 16:41
    cati km?

    Mihai, vom alerga aproximativ 4 km.

    0
    0

  • Mihai pe 15 Sep 2010, 13:42
    cati km?

    Pe ce distanta(km) se alearga?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod