Cristina Cioran vine la Pro TV

Actriţa a fost primit o ofertă de a participa la un reality-show difuzat de postul de televiziune.

Cristina Cioran va intra în casa de la "Ferma vedetelor", alături de Ștefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug și Mioara Velicu, Doinița Oancea și Corina Drăgulescu, anunţă site-ul radardemedia.ro.

Poate la un moment dat voi dezvolta această experiență și cu ajutorul lui Dumnezeu îmi voi face o fermă a mea, în această viațăCristina Cioran
Pentru că în curând va fi nevoită să renunțe la rochii și la pantofii cu toc pentru hainele groase și cizmele de cauciuc, actrița a cerut sfaturi de la oamenii care trăiesc la țară, pentru a se descurca cât mai bine în această nouă provocare.

“Mă pregătesc intens, în sensul că am vorbit cu oameni care trăiesc la țară și am aflat o grămadă de lucruri interesante, care cu siguranță mă vor ajuta în <<Ferma Vedetelor>>.
Am acceptat să intru în acest proiect pentru că nu am această experiență de fermă, nu am avut bunici la țară și acum îmi trăiesc a doua copilărie"
, a declarat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod